Φώφη Γεννηματά: Ποιοι θα εκφωνήσουν επικήδειους στο Α’ Nεκροταφείο Αθηνών

Ο 17χρονος γιος της, Γιώργος Γεννηματάς-Τσούνης, θα μιλήσει εκ μέρους της οικογένειάς της

Must Read

Στις 10 το πρωί της Τετάρτης, η σορός της Φώφης Γεννηματά, η οποία έφυγε ξαφνικά από κοντά μας στις 12:04 το μεσημέρι της Δευτέρας, νικημένη από τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 56 ετών, θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ στις 2 το μεσημέρι θα ακολουθήσει η κηδεία της στο Α’ Nεκροταφείο Αθηνών.

Επικηδείους, με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, θα εκφωνήσουν η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας και ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης, ενώ, από την πλευρά της οικογένειας, τη Φώφη Γεννηματά θα αποχαιρετίσει ο 17χρονος γιος της, Γιώργος Γεννηματάς-Τσούνης.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού, «με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021, ημέρα κηδείας της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, κηρύσσεται εθνικό πένθος».

Επιπλέον, επίσης με απόφαση της κυβέρνησης, «με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη, Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα και Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαου Παναγιωτόπουλου, η κηδεία της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννήματα θα τελεσθεί με δημόσια δαπάνη. Παράλληλα, ως ελάχιστο φόρο τιμής για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε στον Λαό, στην Πατρίδα και στο Έθνος, διατελέσασα αναπληρώτρια Υπουργός, Υφυπουργός, Νομάρχης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθηνών – Πειραιώς, Πρόεδρος Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής, αποφασίστηκε να αποδοθούν κατά την κηδεία της οι τιμές που προσήκουν σε εν ενεργεία Υπουργό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This