Μαγεμένος ο Μπιλ Γκέιτς από το όραμα του Κώστα Μπακογιάννη για την Αθήνα

Έκανε τα γενέθλια του στην Τουρκία, αλλά αδημονεί για την μετατροπή της Μητροπόλεως σε ποτάμι

Must Read

Μπορεί ο Μπιλ Γκέιτς πριν από λίγες μόνο μέρες να έκανε το πάρτι του αιώνα στην Τουρκία για τα γενέθλια του, με καλεσμένους όλους τους μεγιστάνες του πλανήτη όπως ο Τζεφ Μπέζος, φαίνεται όμως ότι αυτό έγινε επειδή δεν είχε ενημερωθεί έγκαιρα για το «σχέδιο» αναμόρφωσης της Αθήνας του Κώστα Μπακογιάννη.

Κρίμα γιατί εάν ο δήμαρχος Αθηναίων τον είχε βρει πριν από την 28η Οκτωβρίου, τότε είναι τα γενέθλια του Μπιλ, όλα τα εκατομμύρια που άφησε στα τουρκικά παράλια, θα μπορούσαν να είχαν ξοδευτεί προκειμένου αυτός και οι καλεσμένοι του να δουν τα απομεινάρια του μεγάλου περιπάτου, ο οποίος μας κόστισε όσο περίπου τα γενέθλια του Γκέιτς.

Το πολυτελές γιοτ που ναύλωσε ο Μπιλ Γκέιτς για τους καλεσμένους του, προκειμένου να γνωρίσουν τα τουρκικά παράλια

Φανταστείτε ότι μόνο το γιοτ που ναύλωσε για τους καλεσμένους του, σύμφωνα με δημοσιεύματα, κόστιζε 2 εκατομμύρια δολάρια την εβδομάδα! Άσε που για δυο νύχτες στην Τουρκία μαζί με την παρέα του, ο Μπιλ Γκέιτς ξόδεψε περισσότερα και από αυτά που έχει επενδύσει στην πολυδιαφημισμένη «επένδυση» του στην Ελλάδα. Αυτή την επένδυση που ο Άδωνις Γεωργιάδης την έχει καταγράψει και στο λεύκωμα του, ως την πιο ευτυχισμένη του στιγμή ως υπουργός.

Ο Κώστας Μπακογιάννης περιγράφει πως μάγεψε τον αμερικανό μεγιστάνα

Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο Κώστας Μπακογιάννης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ, και δεν έχουμε λόγο να το αμφισβητήσουμε, έπρεπε να γνωρίσει προσωπικά τον Gates ώστε να τον μαγέψει και να τραβήξει το ενδιαφέρον του για την πόλη των Αθηνών. Κρίμα γιατί εάν η συνάντηση είχε γίνει μια βδομάδα νωρίτερα, ο αμερικανός μεγιστάνας ίσως να άφηνε εδώ τα εκατομμύρια του και όχι στην Τουρκία. Που θα έβρισκε άλλωστε δήμαρχο που μέσα σε δύο χρόνια, στον ίδιο δρόμο έχει καταφέρει να φυτέψει από φοίνικες με πράσινες κάμπιες, εώς «αειθαλή πλατάνια»… Της πανίδας μάλιστα, σαν αυτά που περπατούσαν στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This