Μαργαρίτης Σχοινάς: Στη Θεσσαλονίκη βρήκε να δηλώσει την πίστη του στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών!

Δηλώνει απόλυτα πεπεισμένος ότι η ένταξη των χωρών των δυτικών Βαλκανίων στην Ε.Ε. είναι «προδιαγεγραμμένη και νομοτελειακή»

Must Read

Δεν χάνει ευκαιρία για να δείξει πόσο πρόθυμος και χρήσιμος είναι σε αυτούς που στήριξαν τον «διορισμό» του στη θέση του Ευρωπαίου επιτρόπου. Ο Μαργαρίτης Σχοινάς είναι ο άνθρωπος που εκτελεί ως «ευαγγέλιο» τις εντολές των αφεντικών του, όσο ανθελληνικές κι αν είναι αυτές.

Επέλεξε τη Θεσσαλονίκη και το βήμα του Thessaloniki Summit για να δείξει πόσο διαπρύσιος κήρυκας είναι υπέρ των Σκοπιανών και της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών. «H πρόσφατη παραίτηση του Zόραν Zάεφ από την ηγεσία της Βόρειας Μακεδονίας δεν εξυπηρέτησε τον στόχο της σταθερότητας που ψάχνουμε στην περιοχή», επισήμανε ο Μαργαρίτης Σχοινάς και απηύθυνε μάλιστα έκκληση στους διαδόχους του Ζάεφ «να μείνουν σταθερά και απαρέγκλιτα προσηλωμένοι στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας τους και στην ανάγκη της καλής γειτονίας με όλους τους γείτονες».

Συγκυριακές οι δυσκολίες της ευρωπαϊκής προοπτικής των χωρών των δυτικών Βαλκανίων

Το γεγονός ότι όσοι ήταν πρωτεργάτες της προδοτικής συμφωνίας χάνουν ένας-ένας τις θέσεις τους και την πολιτική τους δύναμη δεν το γνωρίζει άραγε ο κ. Σχοινάς; Πάντως, όπως είπε στο συνέδριο, όλες οι δυσκολίες που παρουσιάζονται στην ευρωπαϊκή προοπτική των χωρών των δυτικών Βαλκανίων είναι συγκυριακές: «Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι η ευρωπαϊκή προοπτική όλων των χωρών των δυτικών Βαλκανίων είναι αμετάκλητη, η ένταξή τους είναι προδιαγεγραμμένη και θα έλεγα και νομοτελειακή».

Η σιγουριά του Ευρωπαίου επιτρόπου μάλλον συμβαδίζει και με τη μεγαλομανία του, την οποία φροντίζει χωρίς αιδώ να επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Όπως πριν από λίγες ημέρες στο Κολωνάκι, όπου με ύφος «χιλίων καρδιναλίων» κυκλοφορούσε έχοντας δίπλα του τρεις «φουσκωτούς» να τον φυλάνε από τους… επικίνδυνους θαμώνες της πλατείας. Δεν του φτάνει μόνο να προκαλεί με τα όσα λέει, πρέπει να προκαλεί και με αυτά που πράττει…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This