Κυριακή 20/6/2021

Θεόδωρος Γιάνναρος: Η λέξη «πίθηκος» μου… ξέφυγε! (video)

«Για εν θερμώ αντίδραση σε μια ύβρη κατά των Ελλήνων» μίλησε ο Θεόδωρος Γιάνναρος στον ANT1 αναφορικά με το απαράδεκτο σχόλιο που έκανε σε βάρος Ιρανού πρόσφυγα, χαρακτηρίζοντας τον «πίθηκο».

Ο ίδιος για να δικαιολογήσει την απάντηση του αυτή ανέφερε: «Τρελάθηκα με τον όρο φασίστας για τους Έλληνες. Απλά απάντησα στα αγγλικά -όπως έγραφε- και στο τέλος έγραψα monkey. Όποιος ξέρει αγγλικά, γνωρίζει πως ο όρος δεν αναφέρεται στην εμφάνιση, αλλά στην συμπεριφορά».

Μεταξύ άλλων σημειώνει:«Το ίδιο είχα γράψει στο παρελθόν και για την Χρυσή Αυγή. Η απάντηση μου ήταν στα ελληνικά αλλά πάλι έβαλα στο τέλος τη λέξη monkey. Είχαν έρθει τότε στο «Ελπίς» να μου κάνουν έλεγχο αν είχα μετανάστες, αλλά πάντα είχα».

Ο ίδιος πρόσθεσε «Είναι κατανοητό που με διέγραψε η Νέα Δημοκρατία και καλά έκανε». «Ζήτησα συγγνώμη από την παράταξη αλλά και από τους φίλους μου» […] «Απλά η τελευταία λέξη μου ξέφυγε και δεν είχα σκοπό να θίξω κανέναν μετανάστη».

Στο τέλος ανέφερε χαρακτηριστικά «Από μετανάστες ζήτησα συγγνώμη. Δεν ξέρω αν πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από κάποιον που με αποκάλεσε φασίστα, αλλά αν ήταν να το ξανακάνω δεν θα το έκανα».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ