Είχε συλληφθεί από τις ελληνικές Αρχές η Ολλανδέζα δημοσιογράφος!

Φιλοξενούσε σπίτι της 23χρονο Αφγανό λαθρομετανάστη!

Must Read

Εντελώς προβοκατόρικη και εχθρική προς την Ελλάδα η ερώτηση της Ολλανδέζας δημοσιογράφου Ingeborg Beugel στον Έλληνα πρωθυπουργό. Ερώτηση που προπαγανδίζει τις θέσεις των περίεργων ΜΚΟ που δρουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας, αλλά και της Τουρκίας για τις δήθεν «παράνομες επαναπροωθήσεις».

Διαβάστε ακόμη: «Θερμό» επεισόδιο Μητσοτάκη με Ολλανδή δημοσιογράφο (video)

Όμως η Ευρωπαία δημοσιογράφος με το κόκκινο καπέλο μόνο τυχαία δεν προχώρησε στη συγκεκριμένη ερώτηση, προσπαθώντας να αμαυρώσει την εικόνα της Ελλάδας στο μεταναστευτικό -προσφυγικό.

Η συγκεκριμένη λοιπόν δημοσιογράφος, που είναι ανεξάρτητη ανταποκριτής, το περασμένο καλοκαίρι είχε συλληφθεί από τις ελληνικές Αρχές στην Ύδρα, διότι διευκόλυνε την παράνομη διαμονή αλλοδαπού! Συγκεκριμένα φιλοξενούσε 23χρονο Αφγανό λαθρομετανάστη, του οποίου είχε απορριφθεί η αίτηση χορήγησης ασύλου στην Ελλάδα.

Και πρέπει να τον συμπάθησε πάρα πολύ, όχι μόνο γιατί τον φιλοξενούσε, αλλά και γιατί έγραφε διαρκώς θέματα για την περίπτωσή του. Η υπόθεση ακόμη δεν έχει εκδικαστεί, λόγω των γνωστών περιορισμών λόγω της πανδημίας.

Το πόσο «στημένη» είναι η Ολλανδέζα δημοσιογράφος φαίνεται και από το γεγονός πως λίγη ώρα πριν τη συνέντευξη Τύπου ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter πως Μητσοτάκης και Ρούτε είναι «συνυπεύθυνοι για τα pushbacks και τη φρίκη των προσφύγων», καλώντας τους ακολούθους της να της προτείνουν τι να ρωτήσει!

Επιχειρούν να εκθέσουν την Ελλάδα οι διάφοροι Ευρωπαίοι δικαιωματιστές, που λατρεύουν να φιλοξενούν στα σπίτια τους λαθρομετανάστες.

*πηγή φωτογραφίας twitter

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This