Μετωπική επίθεση Βελόπουλου σε Μαρινάκη από το βήμα της βουλής

«Δεν ήξερα ότι για να κάνω ερώτηση στον πρωθυπουργό πρέπει να πάρω άδεια από τον υπόδικο»!

Must Read

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στον ιδιοκτήτη του Mega Βαγγέλη Μαρινάκη ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας σήμερα στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Αφορμή ήταν η επίθεση που έγινε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού στον Κυριάκο Βελόπουλο, για την ερώτηση που έκανε ζητώντας να μάθει εάν η καταγραφή τυχόν παρενεργειών του εμβολίου για τον κορονοϊό, γίνεται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τον ΕΟΦ. Οι δημοσιογράφοι του καναλιού καταφέρθηκαν εναντίον του προέδρου της Ελληνικής Λύσης για την επαγγελματική του δραστηριότητα και την πώληση συμπληρωμάτων διατροφής.

«Να πω στους δημοσιογράφους του καναλιού ότι έγκλημα είναι η εμπορία ηρωίνης και όχι η πώληση συμπληρωμάτων διατροφής», σημείωσε ο Κ. Βελόπουλος και συνέχισε κάνοντας ευθεία επίθεση στον Β. Μαρινάκη για την εμπλοκή του στην υπόθεση του ναρκοπλοίου Noor1.

Δείτε στο βίντεο από το 13:25 την επίθεση Βελόπουλου σε Μαρινάκη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This