Κυριάκος Μητσοτάκης: Με την απογραφή θα τα λύσω όλα! (video)

Η ηλεκτρονική αυτοαπογραφή γίνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας

Must Read

Την απογραφή του πληθυσμού περίμενε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να προσφέρει στους πολίτες. Αυτό λέει ουσιαστικά σε βίντεο που ανήρτησε χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ίδιος για να προωθήσει επικοινωνιακά τη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Με αυτήν, όπως είπε, «η Πολιτεία θα διαθέτει τα σωστά δεδομένα για τον πληθυσμό και τις ανάγκες του, ώστε να παίρνει τις σωστές αποφάσεις. Να γνωρίζει τις δυνάμεις κάθε περιφέρειας και δήμου, αλλά και την κατάσταση των νοικοκυριών, ώστε να φροντίζει καλύτερα για την προστασία και χρηματοδότησή τους».

«Όλοι μετράμε»

Το σύνθημα της φετινής απογραφής είναι «Όλοι μετράμε». Οι μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδας, ανεξαρτήτως ιθαγένειας/υπηκοότητας, μπορούν να απογράψουν ηλεκτρονικά τα μέλη του νοικοκυριού τους και την κατοικία τους. Απαιτούνται οι προσωπικοί κωδικοί και ο μοναδικός «Κωδικός Απογραφής» που αναγράφεται στο ενημερωτικό έντυπο που θα παραδοθεί από τον απογραφέα της περιοχής.

«Σύμμαχός μας είναι και πάλι το gov.gr. Και η ηλεκτρονική αυτοαπογραφή που γίνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας είναι μία ακόμα κατάκτηση του ψηφιακού κράτους. Ένα ακόμα βήμα συγχρονισμού και βελτίωσης της καθημερινότητας του πολίτη», αναφέρει ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος, όπως είπε, ολοκλήρωσε την απογραφή της οικογένειάς του. «Έγινε πανεύκολα και γρήγορα. Μόνο με λίγα κλικ στον υπολογιστή μου. Σας καλώ να κάνετε το ίδιο», σημείωσε.

  • Δείτε την ανάρτηση του πρωθυπουργού:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This