Καμία ευθύνη δεν παραδέχεται η Κεραμέως για τα κρούσματα στα σχολεία: «Φταίνε οι ανεμβολίαστοι γονείς»

Τα συνολικά κρούσματα σε παιδιά έχουν ξεπεράσει τα 122.843 αλλά για την υπουργό φταίνε μόνο οι γονείς που δεν έχουν εμβολιαστεί

Must Read

Νίπτει τας χείρας της για την έκρηξη κρουσμάτων στα σχολεία, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως και ρίχνει όλες τις ευθύνες στους ανεμβολίαστους γονείς.

Τη στιγμή που καταγράφεται ρεκόρ κρουσμάτων σε μαθητές σχολείων της Βόρειας Ελλάδας, η υπουργός Παιδείας αποκλείει το σενάριο να κλείσουν τα σχολεία και εμφανίζεται βέβαιη ότι η εγκύκλιος που προβλέπει να κλείνει ένα τμήμα μόνο όταν βρεθούν θετικοί στον κορωνοϊό περισσότεροι από τους μισούς μαθητές, δεν έχει επηρεάσει την διασπορά. 

«Προφανώς όταν υπάρχουν περισσότερα κρούσματα στην κοινωνία θα υπάρχουν και στα σχολεία, είναι συγκοινωνούντα δοχεία αυτά. Τα σχολεία παρακολουθούν την πανδημία δεν την οδηγούν» δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΙ και κατηγόρησε ως υπεύθυνους για την διασπορά, τους γονείς που δεν έχουν εμβολιαστεί!

«Έχουμε παρατηρήσει ότι έχουμε περισσότερα κρούσματα σε σχολεία με χαμηλότερη εμβολιαστική κάλυψη των γονέων» υποστήριξε και ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει μεγάλη διασπορά του ιού: «Δεν έχουμε διασπορά, γιατί καθηγητές μαθητές, γονείς όλοι, τηρούν και έχουμε παρά πολλά τεστ. Εάν υπάρχει κρούσμα σε τάξη οι στενές επαφές κάνουν 7 τεστ την εβδομάδα κάθε μέρα τεστ και rapid και self τεστ και εντοπίζουμε και ασυμπτωματικούς φορείς. Όταν ξεκίνησαν τα σχολεία τον Σεπτέμβριο το 29% των ημερησίων κρουσμάτων ήταν παιδιά τώρα το νούμερο έχει πέσει στο 22%».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συνολικά κρούσματα που καταγράφηκαν σε παιδιά την Τετάρτη ήταν 2.139, με τα συνολικά κρούσματα σε μικρούς μαθητές να ανέρχονται στα 122.843.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This