Ποιοι πάνε να παγιδεύσουν τον Χατζηδάκη;

Στον πόλεμο των... κονδυλίων τον έλεγχο τον έχει ο κάθε λοχίας και όχι ο «στρατηγός» Χατζηδάκης

Must Read

Φαίνεται πως τα «συστήματα» στα υπουργεία, άπαξ και εγκατασταθούν, μετά προσκολλούνται σαν… την πεταλίδα στον βράχο! Στο υπουργείο Εργασίας, πληροφορούμαι, συνεχίζουν να «συντονίζουν» προγράμματα και κονδύλια, πρόσωπα που «μεγαλούργησαν» την περίοδο Βρούτση. Δεν αναφέρομαι στους αρμόδιους, αλλά στους αναρμόδιους λοχίες που έχουν κάνει συμφωνίες (παλιές και νέες) και δεν θέλουν να τους χαλάσει κανένας τα σχέδια.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται στους διαδρόμους του υπουργείου, οι περισσότερες «καραμπόλες» γίνονται εν αγνοία του υπουργού Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη. Ο υπουργός, προφανώς, προσπαθεί να βγάλει την άκρη του νήματος με το ΕΦΚΑ και δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί επισταμένως με τα υπόλοιπα.

Τελευταίο «θύμα» των αλλαγών της τελευταίας στιγμής έπεσε ένα πρόγραμμα επιμόρφωσης απόρων και ανθρώπων με οικονομική δυσχέρεια, που θεωρητικά θα διαχειριζόταν φορέας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Προέβλεπε την επαγγελματική αποκατάσταση και εκπαίδευση 1.850 νέων έως 29 ετών και θα τους δινόταν και ένα επίδομα. Ολα αυτά από ευρωπαϊκά κονδύλια, με μικρή συμμετοχή της Πολιτείας. Οι πέριξ του υπουργού αποφάσισαν να δώσουν τα κονδύλια σε άλλα προγράμματα, προφανώς πιο «αξιόλογα», από πιο «έγκυρους» φορείς απ’ ό,τι η Εκκλησία, όπως π.χ. οι ΜΚΟ.

Φαίνεται τελικά πως στον πόλεμο των… κονδυλίων τον έλεγχο τον έχει ο κάθε λοχίας και όχι ο «στρατηγός» Χατζηδάκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This