Σκοπιανοί στην Ελβετία με τον… Ήλιο της Βεργίνας! Τα βλέπει αυτά η κυβέρνηση;

Αυτή είναι η... πιστή εφαρμογή της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών!

Must Read

Την ώρα που η κυβέρνηση επιμένει στην πιστή εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών, οι Σκοπιανοί επιμένουν παράνομα να χρησιμοποιούν τον… Ήλιο της Βεργίνας, παραχαράσσοντας την Ιστορία!

Η φωτογραφία προέρχεται από την Ελβετία, εκεί που συνεδρίασε το «Εθνικό Συμβούλιο της Μακεδονίας»! Πρόκειται για συμβούλιο που συστάθηκε εδώ και δυο χρόνια και συντονίζει τις δραστηριότητες συλλόγων Σκοπιανών, αλλά και ιδιωτών που ζουν στην Ελβετία.

Μάλιστα βασικός σκοπό του είναι η προώθηση «της μακεδονικής εθνοτικής, γλωσσικής, πολιτιστικής, θρησκευτικής και ιστορικής ταυτότητας, ενσωμάτωση της μακεδονικής κοινότητας στην ελβετική κοινωνία και κράτος»!

Οι Σκοπιανοί μαζεύτηκαν στη Βέρνη για την τακτική ετήσια συνέλευσή τους και έβγαλαν φωτογραφίες με σημαία που απεικονίζει τον… Ήλιο της Βεργίνας! Αυτά να τα βλέπει η κυβέρνηση που για να μην χαλάσει τα σχέδια του ΝΑΤΟ, δέχεται και τη Συμφωνία των Πρεσπών και την συνεχιζόμενη καταπάτηση και αυτής ακόμη από τους γείτονες, αδιαμαρτύρητα. Είναι αυτό που λέμε «υπερήφανη εξωτερική πολιτική»;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This