«Σκοτωμός» Γκλέτσου με τον Περιφερειάρχη: «Ο κόσμος σε δέρνει εκεί που πας» (video)

«Τελειώσανε αυτά που ξέρετε. Τελειώσανε. Που φεύγουν τα εκατομμύρια δεξιά και αριστερά όπου γουστάρετε»

Must Read

Άναψαν για τα καλά τα αίματα στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη.

Έξαλλος έγινε ο Απόστολος Γκλέτσος, επικεφαλής της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης, όταν η συζήτηση έφτασε στα έργα που θα γίνουν στην πληγείσα από τις πυρκαγιές Εύβοια. Ζητώντας από τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό διευκρινίσεις, είπε: «Θέλω τώρα την δέσμευση του Περιφερειάρχη την προφορική ότι οι άνθρωποι που θα πάνε εκεί για να εξυπηρετηθούν δεν θα έχουν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις…».

Οι απαντήσεις του Περιφερειάρχη δεν ικανοποίησαν τον Απόστολο Γκλέτσο που άρχισε να… φορτώνει: «Άσε τις εισηγήσεις Περιφερειάρχη. Οι εισηγήσεις είναι ακαταλαβίστικες. Τώρα θα μας τα πεις εδώ. Όλα» είπε σε έντονο ύφος.

Όταν δε ο πρόεδρος του Περιφερειακού, Ηλίας Σανίδας, επενέβη έγινε κοινώς της τρελής, με τον Γκλέτσο να φωνάζει:

«Πρόεδρε άκουσες τι σου είπα. Δεν θα με ξαναδιακόψεις εμένα ποτέ. Άκουσες τι σου είπα. Άκουσε με, αν με ξαναδιακόψεις δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει. Τελειώσανε αυτά που ξέρετε. Τελειώσανε. Που φεύγουν τα εκατομμύρια δεξιά και αριστερά όπου γουστάρετε. Τελειώσανε αυτά. Που φεύγουν τα εκατομμύρια όπου γουστάρετε εσείς χωρίς διαγωνισμούς και ο κόσμος πεινάει…».

Όταν ο Περιφερειάρχης είπε πως οι απειλές περισσεύουν, ο Γκλέτσος επανήλθε: «Εγώ δε σε απειλώ, ο κόσμος σε δέρνει εκεί που πας στη Βόρεια Εύβοια και έφαγες το ξύλο. Αφού λοιπόν φέρεσαι έτσι η σιωπή μου προς απάντηση σου. Γεια σου. Εγώ φεύγω αλλά ο έλεγχος θα είναι καθημερινός».

Κατά τα λοιπά ήταν μια εποικοδομητική συνεδρίαση!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This