«Αντάρτικο» Κουμουτσάκου στη ΝΔ!

«Βαβέλ» η κυβέρνηση του Κυριάκου, όσον αφορά στην αντιμετώπιση της πανδημίας

Must Read

Δεν έχει πλέον χαρτοφυλάκιο ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος και φαίνεται ότι λύθηκε η γλώσσα του κατά πρώην συναδέλφων του στο υπουργικό συμβούλιο, που άλλα λέει ο ένας και άλλα λέει ο άλλος με αποτέλεσμα να δίνει η κυβέρνηση εικόνα Βαβέλ.

Ζήτησε από τον πρωθυπουργό να «τραβήξει» γκέμια και… αυτιά, ενώ μίλησε ευθέως για λάθη και παραλείψεις της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας. «Δεν μπορούμε να βγαίνουμε και να κάνουμε εκτιμήσεις ή υποθέσεις, ανάλογα με τη στιγμή, εμείς» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός στο Radio North 98 και ζήτησε να μπει τέλος στην πολυφωνία για θέματα της πανδημίας, ενώ χαρακτήρισε τον μη έλεγχο της κατάστασης ως «ένα από τα λάθη που μπορεί να χρεωθεί η κυβέρνηση».

Είναι ο δεύτερος βουλευτής της Ν.Δ. που βάλλει κατά «υπουργών – επιδημιολόγων», oι οποίοι μιλάνε χωρίς να είναι σχετικοί με το θέμα, καθώς προηγήθηκε πριν από μερικές μέρες ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης.

«Πρέπει να πούμε ότι και από πλευράς κυβέρνησης υπήρξαν λάθη και αδυναμίες. Και κυρίως εάν θα έβαζα μια κλίμακα, στην πρώτη θέση θα έβαζα την πολυφωνία, που δεν μπορέσαμε να συγκρατήσουμε. Λένε πολλοί πολλά. Υπάρχουν λοιμωξιολόγοι, που πολιτικολογούν και πολιτικοί που λοιμωξιολογούν. Αυτό δημιουργεί πολλές φορές μια σύγχυση μηνύματος» είπε ο πρώην υπουργός και πρόσθεσε: «Εγώ πιστεύω ότι ο πρωθυπουργός θα τραβήξει γκέμια και θα τραβήξει και αυτιά και θα στείλει και ένα μήνυμα αναγκαίας συνοχής στον δημόσιο λόγο της κυβέρνησης. Δεν μπορούμε να βγαίνουμε και να κάνουμε εκτιμήσεις ή υποθέσεις, ανάλογα με τη στιγμή, εμείς. Η αντιπολίτευση θα κάνει τον πόλεμο φθοράς τον οποίο κάνει, εμείς πρέπει να είμαστε συγκροτημένοι και στέρεοι απέναντι σε αυτόν το πόλεμο, γιατί το οφείλουμε στους πολίτες».

Ο κ. Κουμουτσάκος επιτέθηκε και στην αντιπολίτευση, τονίζοντας ότι «έχει επιλέξει τη λογική του ανταρτοπόλεμου, οι δε θέσεις της προσδιορίζονται ανάλογα με τις δημοσκοπήσεις και τα χαρακτηριστικά της εποχής ως μια αντιπαράθεση φθοράς της κυβέρνησης και όχι συνεισφοράς στην κοινή προσπάθεια».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This