Έσπευσε να συναντηθεί με τον Δήμαρχο Πειραιά ο Ανδρέας Λοβέρδος…

Άραγε θα συναντήσει και τον Δήμαρχο Αθηναίων ή μέχρι Πειραιά είναι το δρομολόγιο;

Must Read

Για να συζητήσουν θέματα του Πειραιά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έσπευσε να συναντήσει τον Δήμαρχο Πειραιά ο υποψήφιος για αρχηγός του ΚΙΝΑΛΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Μετά τη συνάντηση ο Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

«Είχα τη χαρά να υποδεχθώ τον Ανδρέα Λοβέρδο στο δημαρχείο Πειραιά με τον οποίο είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση αυτοδιοικητικού χαρακτήρα. Αναφερθήκαμε – όπως ήταν φυσικό – σε μείζονα ζητήματα, όπως είναι η πανδημία και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η αυτοδιοίκηση, σε θέματα που απασχολούν τον Πειραιά, ενώ τον ενημέρωσα και για μια σειρά μεγάλων αναπτυξιακών έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη μας. Εύχομαι όσο περνούν οι μέρες και εντείνεται ο αγώνας στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛΛ. να γίνει ένας γόνιμος διάλογος και μια υγιής αντιπαράθεση, μεταξύ των υποψηφίων προέδρων, για το καλό της πολιτικής ζωής της χώρας».

Αναρωτιούνται πάντως πολλοί αν για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο Λοβέρδος θα συναντήσει και άλλους δημάρχους, όπως για παράδειγμα τον Δήμαρχο ΑθηναίωνΕκτός και αν το δρομολόγιο φτάνει μόνο μέχρι Πειραιά…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This