Αντιδράσεις για την… αποκάλυψη Σκέρτσου: «Έχετε μηδενίσει την απόσταση ανάμεσα στο γραφικό, το γελοίο και το επικίνδυνο»

«Ή ο κ. Σκέρτσος θεωρεί ότι οι αστυνομικοί δεν είναι άνθρωποι ή δεν έχει ούτε εκείνος πια λόγια να περιγράψει την αλλοπρόσαλλη πολιτική της ΝΔ απέναντι στην πανδημία».

Must Read

Η… συγκλονιστική αποκάλυψη του φωτεινού παντογνώστη (ενός εκ των πολλών) αυτής της Κυβέρνησης, Άκη Σκέρτσου, ότι οι αστυνομικοί που έρχονται σε άμεση επαφή με τους πολίτες  και ελέγχουν την εφαρμογή των μέτρων, δεν μεταδίδουν τον κορωνοϊό γιατί δεν υπάρχει μελέτη που να το αποδεικνύει, προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις, καμία εκ των οποίων δεν είχε θετικό πρόσημο.

Διαβάστε ακόμα: Θίχτηκε από τις αντιδράσεις για την «αποκάλυψή του» ο Άκης Σκέρτσος

Τα πιο σκληρά λόγια κατά του Υπουργού Επικρατείας χρησιμοποίησαν το Κίνημα Αλλαγής, αλλά και ένας από τους υποψήφιους Προέδρους του, ο Παύλος Χρηστίδης, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του ρωτά τον Κυριάκο Μητσοτάκη αν συμφωνεί με τη δήλωση Σκέρτσου.

Το γραφείο Τύπου του ΚΙΝΑΛ το οποίο κάλεσε την Κυβέρνηση «να σοβαρευτεί» και σχολίασε ότι ο κ.Σκέρτσος «ξεπέρασε σε επιχειρήματα ακόμα και τους αρνητές της πανδημίας», εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Την ίδια στιγμή που  αγωνιζόμαστε να πείσουμε τους πολίτες να εμβολιαστούν  για να προστατεύουν  το κοινωνικό σύνολο και τους εαυτούς τους, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος ξεπέρασε σε επιχειρήματα ακόμη και τους αρνητές της πανδημίας.

Κατά τον κ. Σκέρτσο οι αστυνομικοί που έρχονται σε άμεση επαφή με τους πολίτες  και ελέγχουν την εφαρμογή των μέτρων, δεν μεταδίδουν τον κορωνοϊό γιατί δεν υπάρχει μελέτη που να το αποδεικνύει. Και ο κ. Μητσοτάκης σιωπηλός, απλά  καμαρώνει τον Υπουργό του.

Σοβαρευτείτε κύριοι της κυβέρνησης. Έχετε μηδενίσει την απόσταση  ανάμεσα στο γραφικό, το γελοίο και το επικίνδυνο για τη χώρα και τους πολίτες».

Με τη σειρά του ο Παύλος Χρηστίδης με σαφώς ειρωνικό τόνο σχολίασε για τα όσα είπε ο Άκης Σκέρτσος: «Δεν υπάρχει μελέτη που να δείχνει ότι οι αστυνομικοί μεταδίδουν τον ιό, είπε ο κ. Σκέρτσος. O ιός βέβαια μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο λέει η επιστήμη. Ή λοιπόν ο κ. Σκέρτσος θεωρεί ότι οι αστυνομικοί δεν είναι άνθρωποι σαν όλους εμάς, που μπορεί να νοσήσουμε και να κινδυνεύσουμε ή δεν έχει ούτε εκείνος πια λόγια να περιγράψει την αλλοπρόσαλλη πολιτική της ΝΔ απέναντι στην πανδημία».

ΣΥΡΙΖΑ: «Την ώρα που όλοι μετράμε νεκρούς ο κ.Μητσοτάκης συνεχίζει να μετράει ψηφοφόρους»

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφερόμενος στις δηλώσεις Σκέρτσου ρωτά τον Κυριάκο Μητσοτάκη «αν συμφωνεί με τον κ. Σκέρτσο ότι δεν υπάρχουν έρευνες που να δείχνουν ότι οι ανεμβολίαστοι αστυνομικοί μεταδίδουν τον ιό;».

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «ο στενότερος συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη, υπουργός Επικρατείας κ. Σκέρτσος, χθες μετά την πρόταση του κ. Τσίπρα για αυστηρότερα μέτρα στους ανεμβολίαστους αστυνομικούς, μας ενημέρωσε ότι δεν χρειάζεται γιατί “δεν υπάρχει μελέτη που να δείχνει ότι οι αστυνομικοί μεταδίδουν τον ιό για να επιβάλλεται να εμβολιαστούν, ώστε να προστατεύσουν όσους έρχονται σε επαφή μαζί τους”».

«Μετά τις εκκλησίες και με την αστυνομία η κυβέρνηση ομολογεί πως διαχειρίζεται την πανδημία με μοναδικό κριτήριο μην δυσαρεστήσει την εκλογική της πελατεία» προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και κλείνοντας απευθύνεται στον Πρωθυπουργό υποστηρίζοντας:

«Όσο ο κ. Μητσοτάκης δεν αποδοκιμάζει τη δήλωση Σκέρτσου και δεν λαμβάνει μέτρα για τους ανεμβολίαστους αστυνομικούς που κάνουν ελέγχους και επιβάλλουν πρόστιμα σε ανεμβολίαστους πολίτες, τόσο θα επιβεβαιώνει πόσο επικίνδυνος είναι για τη δημόσια υγεία. Την ώρα που όλοι μετράμε νεκρούς αυτός συνεχίζει να μετράει ψηφοφόρους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This