Θίχτηκε από τις αντιδράσεις για την «αποκάλυψή του» ο Άκης Σκέρτσος

Επιμένει ότι οι αστυνομικοί «δεν συμμετέχουν σε αλυσίδες διασποράς του ιού» και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Κανένας προφήτης στον τόπο του… Κάπως έτσι πρέπει να αισθάνθηκε μάλλον ο Υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος παρακολουθώντας τις αντιδράσεις που προκάλεσε η αποκάλυψή του για τις… υπερδυνάμεις των αστυνομικών, οι οποίοι δεν μεταδίδουν τον κορωνοϊό γιατί δεν υπάρχει μελέτη που να το αποδεικνύει.

Πιθανόν να σκέφτηκε ‘πως είναι δυνατόν να αμφισβητείται η αυθεντία’ από τους αδαείς και κατόπιν βαθιάς περισυλλογής αποφάσισε να κάνει διευκρινιστική δήλωση για να αυτοεπιβεβαιώσει το αλάθητό του.

Σύμφωνα με τη νέα του διατριβή, το σκεπτικό της τοποθέτησής του δεν ήταν λάθος, αλλά η διατύπωση ήταν το πρόβλημα λόγω πίεσης του τηλεοπτικού χρόνου. Και παρότι… παραδέχεται ότι οι αστυνομικοί νοσούν και μεταδίδουν (σ.σ. θαύμα, θαύμα), προσθέτει πως «δεν συμμετέχουν σε αλυσίδες διασποράς του ιού που να δικαιολογούν την επιβολή οποιασδήποτε υποχρεωτικότητας», επικαλούμενος αυτή τη φορά, όχι μελέτες, αλλά την ιχνηλάτηση.

Περί άλα και κύαμον, που έλεγαν και οι Αρχαίοι Έλληνες…

Η δήλωσή του:

«Ο πιεστικός τηλεοπτικός χρόνος πολλές φορές οδηγεί σε βιαστικές διατυπώσεις που αδικούν το σκεπτικό πίσω από μια τοποθέτηση. Προφανώς οι αστυνομικοί νοσούν και μεταδίδουν όταν δεν τηρούν τα ατομικά μέτρα προστασίας όσο και οι υπόλοιποι συμπολίτες μας. Σίγουρα όμως δεν συμμετέχουν σε αλυσίδες διασποράς του ιού που να δικαιολογούν την επιβολή οποιασδήποτε υποχρεωτικότητας. Κανένα δεδομένο από τις καθημερινές ιχνηλατήσεις που πραγματοποιούν με επιστημονική μεθοδολογία επί 20 μήνες οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν οδηγεί σε τέτοιο συμπέρασμα.

Η υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό δεν αποτελεί πολιτική σημαία ευκαιρίας. Η υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό συνδέεται ευθέως με τον κίνδυνο έκθεσης και μετάδοσης του ιού σε ευάλωτες ομάδες όπως π.χ. οι ασθενείς που προσφεύγουν στα νοσοκομεία για να αναζητήσουν θεραπεία και όχι για να κολλήσουν COVID. 

Οι ανεφάρμοστες και αμφίσημες προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ περί δήθεν ”προαιρετικής υποχρεωτικότητας” -δηλαδή χωρίς πρακτικές κυρώσεις- και σε άλλες ομάδες δημοσίων υπαλλήλων πλην των υγειονομικών, ψαρεύουν σε θολά νερά χωρίς να προσφέρουν πρακτικά κάποιο υγειονομικό όφελος ως προς τη γενική ανοσία του πληθυσμού. Λειτουργούν όμως σίγουρα παρελκυστικά αφενός για να καλύψουν τη συστηματικά επαμφοτερίζουσα στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα θέματα της πανδημίας και αφετέρου για να προκαλέσουν αναστάτωση σε κρίσιμες λειτουργίες του κράτους, όπως είναι η δημόσια τάξη και ασφάλεια. 

Τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ ας σταματήσουν, λοιπόν, να παράγουν τόσο ανώφελο θόρυβο που προκαλεί μόνο σύγχυση και παραπληροφόρηση και ας ασχοληθούν καλύτερα με τον πρώην Αν. Υπουργό Υγείας Π. Πολάκη που χθες για άλλη μια φορά αμφισβήτησε ευθέως την αποτελεσματικότητα των εμβολίων κόντρα στις επίσημες θέσεις του κόμματος και του αρχηγού του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This