Στο ελληνικό σχολείο της Γκάνας ο Νίκος Δένδιας

Παρέδωσε και 150.000 εμβόλια ως έκφραση της αλληλεγγύης της Ελλάδας στη Γκάνα και τον λαό της

Must Read

Για πρώτη φορά Έλληνας υπουργός επισκέπτεται τη Γκάνα. Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στην επίσκεψή του παρέδωσε και 150.000 εμβόλια ως έκφραση της αλληλεγγύης της Ελλάδας στη Γκάνα και τον λαό της.

Συναντήθηκε και με την ομόλογό του Αγιορκορ Μπότσγουεϊ και συζήτησαν για την ενίσχυση των πολιτικών και οικονομικών σχέσεων των δυο χωρών, καθώς και την αμοιβαία προσήλωση στην αρχή της ελεύθερης ναυσιπλοΐας και το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας.

Ο Νίκος Δένδιας έδωσε και συνέντευξη στην τοπική τηλεόραση επισημαίνοντας: «Αυτό που βλέπω είναι μια νεαρή αφρικανική χώρα που κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί και είναι καθ’ οδόν προς ένα πολύ λαμπρό μέλλον. Θα θέλαμε να συνεργαστούμε, θα θέλαμε να πάμε την κοινή μας φιλία σε ένα νέο επίπεδο, να την προωθήσουμε».

Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο Ελληνικό Σχολείο του Αγίου Νικολάου στην Τέμα της Γκάνα, με τον Έλληνα ΥΠΕΞ να εκφράζει την συγκίνηση και υπερηφάνεια του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This