Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Σε αυτό το εκλογικό τμήμα σάρωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης!

Πήρε 600 από τις 777 ψήφους

Must Read

Με μια συμμετοχή που ξεπέρασε τους 270.000 ψηφοφόρους πάνω από τις κάλπες του ΚΙΝΑΛ, ο πρώτος γύρος των εσωκομματικών εκλογών ανέδειξε καθαρό νικητή τον Νίκο Ανδρουλάκη. Μετά από μάχη «στήθος με στήθος» που έδωσε με τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο Γιώργος Παπανδρέου έκοψε πρώτος το νήμα και περνά στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 12 Δεκεμβρίου. 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης πήρε την πρωτιά με σχεδόν 37,11%, ο Γιώργος Παπανδρέου δεύτερος με σχεδόν 27,06%, ενώ μεγάλος χαμένος από τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος ήρθε τρίτος χάνοντας από τον Γιώργο Παπανδρέου με μία μονάδα διαφορά λαμβάνοντας ποσοστό σχεδόν 26,06%.

Τεράστιο ποσοστό συγκέντρωσε ο Ανδρουλάκης σε αυτό το εκλογικό τμήμα!

«Θηριώδες» σε σχέση με άλλα εκλογικά τμήματα ανά τη χώρα και σε σχέση με τους άλλους υποψηφίους για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ είναι το ποσοστό που συγκέντρωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης στο τρίτο εκλογικό τμήμα στο 2ο Γυμνάσιο της Πάτρας.

Τα αποτελέσματα στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr είχαν ως εξής:

Ανδρουλάκης 600
Παπανδρέου 101
Λοβέρδος 67
Χρηστίδης 5
Γερουλάνος 3
Καστανίδης 1

Είναι το τμήμα το οποίο από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ της Κυριακής είχε καταγράψει εντυπωσιακή συμμετοχή νεολαίας, γεγονός που έκανε αίσθηση σε όσους είχαν σπεύσει να ψηφίσουν.

Διαβάστε ακόμα:

Μεγάλος χαμένος στις εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛ. το… κόμμα Novartis!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This