Τα… επιχειρήματα του Παπανδρέου: «Ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Γιώργος Παπανδρέου. Τι έχει κάνει»

Για καλό το είπε δηλαδή τώρα αυτό;

Must Read

Πιστεύοντας προφανώς ότι… πρόσφερε στον τόπο και στο κόμμα του, το οποίο θυμίζουμε πως παράτησε, ο Γιώργος Παπανδρέου εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Νίκου Ανδρουλάκη και δεν παρέλειψε να ευλογήσει και τα γένια του λέγοντας πως είναι «έμπειρος πολιτικός και μπορεί να μεγαλώσει την παράταξη», για να προσθέσει το κορυφαίο: «Ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Γιώργος Παπανδρέου. Τι έχει κάνει»!

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ ο πρώην Πρωθυπουργός και νυν υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, επέμεινε πως υπάρχει πρόβλημα με την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα συμφωνήσω με τον κ. Λοβέρδο. Με το να εκλέξει κάποιος τον κ. Ανδρουλάκη δεν τον βάζει στην Βουλή. Θα έχουμε κενό στην Βουλή. Θα κάνει πάρτι ο Μητσοτάκης. Είναι ουσιαστικό ζήτημα. Μάχες δεν θα δοθούν. Είναι μείον ότι δεν θα είναι στην Βουλή. Είναι από τα ζητήματα που έθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος».

Ερωτώμενος για τη στήριξη του Ανδρέα Λοβέρδου στον Νίκο Ανδρουλάκη, ο κ.Παπανδρέου σχολίασε: «Οι πολίτες είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν τι θέλουν. Δεν χειραγωγήσιμοι. Δεν είναι κοπάδι».

Για το θέμα της ανανέωσης, ανέφερε πως είναι στάση ζωής και ιδεών: «Οι ιδέες οι δικές μου ήταν πάντα ανανεωτικές. Ανέδειξα νέους ανθρώπους», ενώ επεσήμανε πως είναι μεγάλο λάθος να γίνεται συζήτηση για συνεργασίες είτε με τον έναν είτε με τον άλλο: «Δεν είναι πως θα μοιράσουμε τις καρέκλες και τα υπουργεία. Το θέμα είναι ποιος θα μοιράσει τις λαϊκές δυνάμεις. Να ανατρέψουμε το πολιτικό σκηνικό».

Όσο για την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ για να φτιάξει το ΚΙΔΗΣΟ, δικαιολογήθηκε: «Δεν μπορούσα να βλέπω την ψυχή του ΠΑΣΟΚ να χάνεται σε μία πελατειακή λογική. Ήθελα να σώσω την ψυχή της παράταξης. Η Φώφη Γεννηματά έπαιξε ρόλο στο να ξαναενωθούμε».

Ο Πρώην πρωθυπουργός απάντησε και σε όσους του ζήτησαν να παραιτηθεί και να μην πάει στον β’ γύρο: «Αυτό παραβιάζει τη δημοκρατική διαδικασία. Έχω ακούσει πολλές φορές όταν συγκρούομαι με συμφέροντα ότι πρέπει να παραιτηθώ. Δεν είμαι βολικός».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This