Γιατί Αλιβιζάτος και Βενιζέλος «υμνούν» την κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Must Read

Από την αρχή της θητείας της, κυρίως όμως τώρα τελευταία που η δημοτικότητά της έφθασε στα τάρταρα, Αλιβιζάτος και Βενιζέλος «υμνούν», με κάθε ευκαιρία, την ΠτΔ κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Οι εξηγήσεις είναι αρκετές και απλές. Η πιο σημαντική: Με το που έφυγε ο Προκόπης Παυλόπουλος από την Προεδρία της Δημοκρατίας Αλιβιζάτος και Βενιζέλος «ανέπνευσαν». Ο φθόνος τους απέναντί του ήταν και είναι παροιμιώδης, μιας και όταν συγκρίνονται, από πλευράς κύρους και γνώσεων, με τον Προκόπη Παυλόπουλο κυριολεκτικώς εξαϋλώνονται

Υπάρχει όμως και η άλλη εξήγηση, που πάει μαζί με την προηγούμενη.

Η μετριότητα της κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε η αντίστοιχη μετριότητα Αλιβιζάτου και Βενιζέλου να παίρνει διαστάσεις «μυθικής» υπεροχής. Και με τον τρόπο αυτό μπορούν να ελπίζουν ακόμη και να την διαδεχτούν!

Όπως λένε στο ποδόσφαιρο, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Μόνο που υπάρχει και μια ακόμη πιο σωστή για την περίπτωση παροιμία: Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This