«Καμπάνα» στον Παναγιώτη Κουρουμπλή – Πως αντέδρασε ο Πρόεδρος της Βουλής

«Είναι αποτρόπαιη συμπεριφορά, δεν μπορούμε να πυροδοτούμε τον κοινωνικό αυτοματισμό μίσους σε κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους!»

Must Read

Το σχόλιο του Παναγιώτη Κουρουμπλή για «δολοφόνους», αναφερόμενος στην κυβέρνηση, έφερε «καμπάνα» για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Αντέδρασε άμεσα ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, με μομφή για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά για τα σχόλια του Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Αυτό σημαίνει ότι ο βουλευτής θα στερηθεί το 25% της βουλευτικής του αποζημίωσης για τον μήνα Δεκέμβριο, δηλαδή ενός ποσού της τάξεως περίπου των 1500 ευρώ.

«Είναι αποτρόπαιη συμπεριφορά, δεν μπορούμε να πυροδοτούμε τον κοινωνικό αυτοματισμό μίσους σε κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους! Στιγματίζω τον βουλευτή με μομφή αντικοινοβουλευτικής συμπεριφοράς με όσα αποκρουστικά απηύθυνε. Δεν είναι ευχάριστος ο λόγος που βρίσκομαι στο βήμα αλλά αποκρουστικός! Στη βουλή υπάρχει ελευθερία λόγου και κριτικής της σκληρής, απάντηση, ανταπάντηση, πολιτική αντιπαράθεση που πολλές φορές διεξάγεται με εντονότατα τρόπο! Αυτό που δεν υπάρχει και δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να υπάρξει είναι να ξεφύγει και να φτάσει στα όρια της ανθρωποφαγίας ή σύστασης σε κάποιους να το κάνουν! Εκφράσεις στα όρια όχι της δολοφονίας χαρακτήρα αλλά προτροπής σε κάποιους έξαλλους να προβούν σε ανάρμοστες αντικοινοβουλευτικές και εγκληματικές πράξεις όταν οι χαρακτηρισμοί ξεπερνούν το ανεκτό όριο», τόνισε ο Πρόεδρος της Βουλής.

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι δυνατόν να ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές. Να κάνει κανείς κριτική να θεωρεί ότι η κυβέρνηση κάνει λάθη και σημαντικές παραλείψεις αλλά να υπάρχει συνάδελφος εδώ μέσα να μιλά ότι δολοφονήσατε χιλιάδες ανθρώπους και να μην ανακαλεί είναι ό,τι πιο χυδαίο και πιο αποκρουστικό, υπονομευτικό του κύρους κοινοβουλίου μπορεί να λεχθεί εδώ μέσα. Πρέπει να μείνει στα πρακτικά ως κάκιστο παράδειγμα συμπεριφοράς που όλοι ομόφωνα καταδικάζουμε. Και άκουσα από το κόμμα του ότι υπήρχε άστοχη συμπεριφορά! Λυπάμαι για τη παρέμβασή μου ειλικρινά θα προτιμούσα δεκάδες συνάδελφοι και χιλιάδες λαού να είχαν κάνει λάθος σε ότι άκουσαν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This