Ζήτησε ξανά εκλογές ο Τσίπρας γιατί «η παραμονή της κυβέρνησης εγκυμονεί κινδύνους»

«Η χώρα βρίσκεται εγκλωβισμένη σε διπλό κλοιό πανδημίας και ακρίβειας»

Must Read

Μιλώντας στο Digital Economy Forum του Συνδέσμου Εταιριών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΣΕΠΕ), ο Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε το αίτημά του για εκλογές, εξαπολύοντας επίθεση στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Στην εναρκτήρια ομιλία του συνεδρίου ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως μόνη λύση είναι η προκήρυξη εκλογών: «Σήμερα, η χώρα βρίσκεται εγκλωβισμένη σε διπλό κλοιό πανδημίας και ακρίβειας. Αλλά και εγκλωβισμένη από μια κυβέρνηση που έχει αποτύχει παταγωδώς στη διαχείριση των κρίσεων που μας ταλανίζουν και αδυνατεί να εκπέμψει στοιχειώδη εμπιστοσύνη που είναι το πιο σημαντικό στοιχείο σε μια περίοδο κρίσης. Εμπιστοσύνη είναι η πιο ισχυρή άμυνα για την αντιμετώπιση και της πανδημίας αλλά και της ακρίβειας. Όπως γνωρίζετε, όμως, στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Γι’ αυτό και κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό ζήτησα να οδηγηθούμε στη μόνη ενδεδειγμένη δημοκρατική λύση: Τις εκλογές».

Ο κ.Τσίπρας εξήγησε ότι ζητά τώρα εκλογές «ακριβώς για τον λόγο που ήμουν διστακτικός να το ζητήσει το προηγούμενο διάστημα: Γιατί πρωτεύον σήμερα είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής και της κοινωνικής συνοχής. Υπήρχαν και υπάρχουν δυνατότητες για να προστατευθεί η ανθρώπινη ζωή και η κοινωνική συνοχή. Η παραμονή της κυβέρνησης εγκυμονεί κινδύνους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This