Νέα δημοσκόπηση: Τα ίδια και… χειρότερα περιμένει από το 2022 η πλειοψηφία των πολιτών!

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ήδη δείχνει τη δύναμή του, κόβοντας «πόντους» και από τα δύο προπορευόμενα κόμματα

Must Read

Μια ακόμη δημοσκόπηση που προβληματίζει όχι μόνο με τις απαντήσεις των συμμετεχόντων σε κάποιες ερωτήσεις, αλλά και με το γεγονός ότι τα ευρήματα από το κοινωνικό κομμάτι της δεν συμφωνούν και τόσο με εκείνα από το πολιτικό κομμάτι της.

Από τη μία, δηλαδή, έχουμε το ότι στη μεγάλη πλειοψηφία τους οι ερωτηθέντες θεωρούν πως η κυβέρνηση τα έχει κάνει θάλασσα στους χειρισμούς της με την πανδημία, σε σημείο που θεωρούν πως τα πράγματα θα είναι ακόμη χειρότερα το 2022, κι από την άλλη, η ψαλίδα ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ μεγαλώνει. Σε αυτό βέβαια παίζει σημαντικό ρόλο και το γεγονός ότι η αλλαγή στην ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ. έφερε σημαντική αύξηση στα ποσοστά του, κόβοντας, παράλληλα, «πόντους» κυρίως από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και πάλι, κάτι δεν μας κάθεται καλά.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσκόπηση της εταιρίας Alco που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό το Open δείχνει αύξηση τεσσάρων ποσοστιαίων μονάδων για το ΚΙΝ.ΑΛ., το οποίο, χάρη, προφανώς, στην εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην προεδρία, καταγράφει ποσοστό 13,6% έναντι 9,7% που είχε στην προηγούμενη δημοσκόπηση.

Την ίδια ώρα, τα δυο μεγάλα κόμματα καταγράφουν απώλειες, με τον ΣΥΡΙΖΑ να χάνει ένα 2,5% και τη ΝΔ ένα 0,7%, με τη διαφορά ανάμεσά τους να καταγράφεται, πλέον, στις 11,5 μονάδες.

Παράλληλα, ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. αποτιμάται θετικά από το κοινό, καθώς 40% των ερωτηθέντων απαντούν ότι έχουν θετική άποψη για τον Νίκο Ανδρουλάκη.

  • Δείτε όλα τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Alco στο ρεπορτάζ του Open:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This