Νέα επίθεση Καρτερού στον Μαρινάκη αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ που κάθεται και κλαίει σαν την… μικρή Ελένη!

Must Read

Πάψτε τα κλάματα και αρχίστε τις… «κουτουλιές» είναι η παρότρυνση του Θανάση Καρτερού, έως πρότινος στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, προς τους συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ. «Ως εκ τούτου… Μαγιακόφσκι: Μ’ όλη μας τη φωνή. Κι αν είν’ κανείς σας δίχως χέρια, να ‘ρθεί να χτυπηθεί με κουτουλιές. Και με κουτουλιές, ναι», αναφέρει χαρακτηριστικά σε άρθρο – παρέμβασή του που δημοσιεύει σήμερα η «Αυγή».

Ο Θ. Καρτερός διαπιστώνει «πολιτική -και προσωπική ενίοτε- κατάθλιψη και γκρίνια» στον ΣΥΡΙΖΑ και θυμίζοντας το παιδικό τραγούδι κάνει λόγο για την «μικρή Ελένη» που «κάθεται και κλαίει».

«Φτάνει με την κατάθλιψη, γιατί αυτοί έχουν ξεσαλώσει», τονίζει και επιτίθεται στον Β. Μαρινάκη: «ευτυχώς εδέησε ο Μαρινάκης να αφιερώσει σε όλους μας την εικόνα του ευτραφούς αφεντικού, που καπνίζει το πούρο του -τρομερό ύφος ο μπαγάσας, πρέπει να τον παραδεχτούμε!- και δέχεται με συγκατάβαση βαρόνου τα ταπεινά έως δουλικά διαπιστευτήρια σύμπασας της μακεδονομάχου μέχρι πρόσφατα Δεξιάς της Θεσσαλονίκης, αλλά και της δεξιάς πολιτικής τάξης που μας κυβερνά».

Μάλιστα ο Θ. Καρτερός αφηγείται μία διδακτική ιστορία: «Γιατί κλαις;» ρώτησε ο διαβάτης ένα παιδί που έκλαιγε στην ερημιά. «Είχα δυο νομίσματα και μου έκλεψε κάποιος το ένα» απάντησε εκείνο. «Και δεν ήρθε κανείς να σε βοηθήσει;». «Όχι, γιατί δεν ακούγομαι» είπε με προσμονή βοήθειας το παιδί. «Ε, τότε κλάψε πιο δυνατά είπε ο διαβάτης» και του πήρε και το άλλο νόμισμα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This