Τρίτη 15/6/2021

Νέα επίθεση Καρτερού στον Μαρινάκη αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ που κάθεται και κλαίει σαν την… μικρή Ελένη!

Πάψτε τα κλάματα και αρχίστε τις… «κουτουλιές» είναι η παρότρυνση του Θανάση Καρτερού, έως πρότινος στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, προς τους συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ. «Ως εκ τούτου… Μαγιακόφσκι: Μ’ όλη μας τη φωνή. Κι αν είν’ κανείς σας δίχως χέρια, να ‘ρθεί να χτυπηθεί με κουτουλιές. Και με κουτουλιές, ναι», αναφέρει χαρακτηριστικά σε άρθρο – παρέμβασή του που δημοσιεύει σήμερα η «Αυγή».

Ο Θ. Καρτερός διαπιστώνει «πολιτική -και προσωπική ενίοτε- κατάθλιψη και γκρίνια» στον ΣΥΡΙΖΑ και θυμίζοντας το παιδικό τραγούδι κάνει λόγο για την «μικρή Ελένη» που «κάθεται και κλαίει».

«Φτάνει με την κατάθλιψη, γιατί αυτοί έχουν ξεσαλώσει», τονίζει και επιτίθεται στον Β. Μαρινάκη: «ευτυχώς εδέησε ο Μαρινάκης να αφιερώσει σε όλους μας την εικόνα του ευτραφούς αφεντικού, που καπνίζει το πούρο του -τρομερό ύφος ο μπαγάσας, πρέπει να τον παραδεχτούμε!- και δέχεται με συγκατάβαση βαρόνου τα ταπεινά έως δουλικά διαπιστευτήρια σύμπασας της μακεδονομάχου μέχρι πρόσφατα Δεξιάς της Θεσσαλονίκης, αλλά και της δεξιάς πολιτικής τάξης που μας κυβερνά».

Μάλιστα ο Θ. Καρτερός αφηγείται μία διδακτική ιστορία: «Γιατί κλαις;» ρώτησε ο διαβάτης ένα παιδί που έκλαιγε στην ερημιά. «Είχα δυο νομίσματα και μου έκλεψε κάποιος το ένα» απάντησε εκείνο. «Και δεν ήρθε κανείς να σε βοηθήσει;». «Όχι, γιατί δεν ακούγομαι» είπε με προσμονή βοήθειας το παιδί. «Ε, τότε κλάψε πιο δυνατά είπε ο διαβάτης» και του πήρε και το άλλο νόμισμα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ