Έστησαν φιέστα στο Ελληνικό για να κρύψουν το φιάσκο της οικοπεδοποίησης!

Μετά την αποκάλυψη για το ιστορικό φιάσκο...

Must Read

Με υπερβολές και φανφάρες η Κυβέρνηση έστησε χθες το βράδυ ένα σόου στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού για τα εγκαίνια του Experience Park, το οποίο χρησιμοποιείται για να καλυφθεί η… απουσία κατασκευαστικής δραστηριότητας εκεί που κατά τους χαρτογιακάδες του Μαξίμου θα… εκτινασσόταν η ανάπτυξη και οι μπουλντόζες θα τα σάρωναν όλα για να χτιστεί μια υπερσυμπαντική «πολιτεία» που αντάξιά της δεν θα υπήρχε σε όλον τον γαλαξία της Ανδρομέδας.

Αλλά τα «κενά αέρος» ήταν πολλά και το υπερπρότζεκτ μετετράπη σε φιάσκο, για να μην πούμε σκάνδαλο, με ξεκάθαρη ρότα στην εκποίησης δημόσιας περιουσίας, όπως αποκάλυψε το newsbreak.gr.

Σύμφωνα λοιπόν με τη νέα αυτή ρότα της Lamda, δεν θα κατασκευαστούν υπερπολυτελή ακίνητα, αλλά θα γίνει μόνο πώληση των εκτάσεων στους ενδιαφερόμενους αγοραστές. Με λίγα λόγια, η δημόσια έκταση που πήρε η εταιρεία για ένα κομμάτι ψωμί μετατρέπεται σε πανάκριβα οικόπεδα!

Ποια θα είναι η συνέχεια; Όποιος αγοράζει τα οικόπεδα με περίπου 7 εκ. ευρώ έκαστο, θα αναλαμβάνει την κατασκευή των βιλών με ίδια κεφάλαια και θα τις χτίζει όπως θέλει. Άρα… έχετε γεια βρυσούλες και μακετούλες.

Τελικά το μόνο που κατάφερε να φτιάξει το Υπουργείο Ανάπτυξης είναι ένα… πολύχρωμο συντριβάνι με λέιζερ, το οποίο προμόταρε κιόλας ο Άδωνις Γεωργιάδης προσπαθώντας να επιδείξει… έργο και να υποβαθμίσει τις αποκαλύψεις μας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This