Συναυλία για τον… εαυτό του και κόστος 215 χιλιάδες ευρώ αποφάσισε ο Μπακογιάννης!

Φιέστα με απευθείας ανάθεση στο πάρκινγκ του θεάτρου Λυκαβηττού

Must Read

Ενώ η πανδημία επελαύνει και αναμένονται νέα μέτρα με ακύρωση εκδηλώσεων σε ανοιχτούς χώρους, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης έκανε πάλι το θαύμα του.

Σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Τεχνόπολης αποφάσισε τελικά να πραγματοποιήσει την εκδήλωση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με μια κάποια τροποποίηση. Δηλαδή θα γίνει έξω από το θέατρο Λυκαβηττού, στο πάρκινγκ!

Χωρίς την συμμετοχή κοινού, θα στηθεί υπαίθρια σκηνή με βελούδινες κουρτίνες, πολυελαίους και φωταψίες. Παρόντες θα είναι ο δήμαρχος και ο Σάκης Ρουβάς που θα τραγουδήσει για μόλις… 17 λεπτά!

Μόνο που όλη αυτή η φιέστα θα κοστίσει 215 χιλιάδες ευρώ! Και μάλιστα το όλο σκηνικό έγινε με απευθείας ανάθεση, χωρίς πρόσκληση ενδιαφέροντος και χωρίς να δοθούν περαιτέρω πληροφορίες, όπως για παράδειγμα η αμοιβή του καλλιτέχνη. Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία Carousel, που θα βιντεοσκοπεί την εκδήλωση και θα στέλνει το υλικό στην ΕΡΤ για να το μεταδίδει.

Η έλευση του νέου έτους στην Αθήνα θα έχει και πυροτεχνήματα, που πολύ αμφιβάλλουμε εάν φτάνουν το τεράστιο αυτό ποσό για τις μέρες που διανύουμε και χωρίς την παρουσία κοινού!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This