Δυο στους τρεις ψηφοφόρους του Μώραλη μαύρισαν τον Μαρινάκη

Must Read

Μπορεί τα μέσα που ελέγχει ο υπόδικος επιχειρηματίας, να επιχείρησαν να πείσουν  ότι σάρωσε στη σταυροδοσία, ο Μαρινάκης, η αλήθεια όμως είναι άλλη. Τον Ευάγγελο Μαρινάκη, μαύρισαν οι δυο στους τρείς ψηφοφόρους του Γιάννη Μώραλη!

Και αυτό γιατί ενώ ο συνδιασμός πήρε 33.169 ψήφους ο κ. Μαρινάκης πήρε μόλις 13.215. Δηλαδή περίπου 20.000 του είπαν όχι παρά τις πιέσεις που δέχτηκαν. Και αυτό την ώρα που με εντολή άνωθεν όλα τα ψηφοδέλτια του συνδιασμού που έφευγαν από το εκλογικό κέντρο του κ. Μώραλη,είχαν σταυρό στον κ. Μαρινάκη.

Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι οι ψηφοφόροι του Πειραιά νικητή, πήραν ψηφοδέλτια από τα εκλογικά κέντρα αντιδρώντας στην προκλητική συμπεριφορά του επιχειρηματία. Το ωραίο είναι ότι τα μέσα που ελέγχει αναπαρήγαγαν το fake news, μιλώντας για τάχα μου δήθεν εκλογικό θρίαμβο Μαρινάκη. Αλλά βλέπεις οι αριθμοί είναι απόλυτοι.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This