Tετ α τετ σε μεζεδοπωλείο για Σακελλαροπούλου και Ρώμα

Η συνάντηση στο Αυγό του Κόκκορα και το μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Αττικής

Must Read

«Ερωτα» με το Αυγό του Κόκκορα έχει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Οταν πρωτοεξελέγη, το συγκεκριμένο ταβερνάκι μπήκε στο βιογραφικό της ως το προσωπικό της στέκι. Στην πορεία συνέφαγε εκεί κάνα δυο φορές με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Μαρέβα.

Κάπως έτσι μάθαμε ότι αυτό το εστιατόριο αποτελεί το σταθερό γαστρονομικό στέκι της Προέδρου της Δημοκρατίας για περισσότερο από δέκα χρόνια. Αλλωστε βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το σπίτι της στο Μεταξουργείο. Ομως το περίφημο μεζεδοπωλείο συνεχίζει να έχει την τιμή να δέχεται την Πρόεδρο συνεχώς και αδιαλείπτως. Προχθές, μάλιστα, πέτυχε εκεί την Κατερίνα Σακελλαροπούλου ο αγαπημένος μας ηθοποιός αλλά και αντιπεριφερειάρχης Αττικής Χάρης Ρώμας. Πήγε ο άνθρωπος τυχαία κάποια στιγμή για φαγητό και εκείνη ήταν και πάλι εκεί… Λιτή, με ένα λευκό πουλοβεράκι, απολάμβανε τα εδέσματα του μεζεδοπωλείου.

Φαίνεται πως ο μάγειρας της Προεδρίας δεν είναι τόσο του γούστου της, αφού πού τη χάνεις πού τη βρίσκεις, στο Αυγό του Κόκκορα θα τη βρεις! «Εκτιμώ απεριόριστα την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις γνώσεις,το επί της ουσίας κύρος, το αίσθημα δικαίου, την ευαισθησία και ιδιαιτέρως για την ανεπιτήδευτη σεμνότητά της. Το ότι βρεθήκαμε μαζί στο λατρεμένο Αυγό του Κόκκορα λίγο πριν ανατείλει ο καινούργιος χρόνος το βλέπω μόνο σαν σημάδι καλοτυχίας για το 2022» είπε ο Χάρης Ρώμας, γνωστοποιώντας τη σημαντική αυτή συνάντηση, που ο ίδιος τη θεώρησε γούρι… Το αν θα είναι γούρι ή όχι ελπίζω να μας το πει ο ίδιος ύστερα από έναν χρόνο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This