Κυβέρνηση και ειδικοί πήραν τους εμβολιασμένους στον λαιμό τους!

Τούς άφησαν έρμαια στην πανδημική έξαρση Οκτωβρίου - Νοεμβρίου, ενώ ήταν ήδη γνωστό πως τα αντισώματα από τα εμβόλια μειώνονται μετά το πρώτο τρίμηνο

Must Read

Σε πείσμα της σκόπιμης απόκρυψης κρίσιμων πληροφοριών για την πανδημία από το Υπουργείο Υγείας, τον ΕΟΔΥ και τις Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ) της χώρας, η «κυριακάτικη δημοκρατία» συγκεντρώνει για πρώτη φορά και φέρνει στο φως όλα τα διαθέσιμα στοιχεία για νοσηλείες, διασωληνώσεις και θανάτους, τόσο για τους ανεμβολίαστους όσο και για τους πλήρως εμβολιασμένους.

  • Από τον Βασίλη Γαλούπη

Το επίπονο αυτό εγχείρημα ρίχνει φως σε μέχρι τώρα άγνωστες πτυχές της πανδημίας για το «μαύρο» τρίμηνο της κατάρρευσης του ΕΣΥ και των μαζικών θανάτων το διάστημα Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου. Τα στοιχεία αυτά είναι διαθέσιμα μόνο στο Υπουργείο Υγείας, στον ΕΟΔΥ και τις Υγειονομικές Περιφέρειες, αλλά όχι και στους πολίτες, που παραμένουν ανενημέρωτοι από την Πολιτεία για τους πλέον κρίσιμους δείκτες.

Προτού προχωρήσουμε στην παρουσίαση των στοιχείων, που είναι επίσημα, στη διάθεσή μας και δεν αμφισβητούνται, θα δώσουμε λεπτομέρειες για τον τρόπο που ενεργούν οι αρμόδιες πολιτικές και υγειονομικές Αρχές της χώρας, ώστε να μην καταφέρνει κανείς, εκτός από τους ίδιους, να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη εικόνα. Τι φοβούνται και δεν ενημερώνουν σωστά τον κόσμο μόνο οι ίδιοι το γνωρίζουν.

Ο υγειονομικός χάρτης της χώρας χωρίζεται σε επτά περιφέρειες. Ιδού πώς δρουν:

  • 1η ΥΠΕ Αττικής: Δεν έχει δημοσιοποιήσει ποτέ κανένα στοιχείο για θανάτους εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.
  • 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου: Έπειτα από δημοσίευμα άλλου μέσου προ εβδομάδων για διασωληνώσεις – θανάτους και προφανώς έπειτα από πολιτικές πιέσεις, η 2η ΥΠΕ αφαίρεσε αμέσως από το site της όλα τα σχετικά στοιχεία.
  • 3η ΥΠΕ Μακεδονίας: Έως τις αρχές Δεκεμβρίου έδινε στοιχεία μόνο για νοσηλείες και διασωληνώσεις. Στη συνέχεια σταμάτησε.
  • 4η ΥΠΕ Μακεδονίας και Θράκης: Δίνει σταθερά ακόμα και σήμερα στοιχεία για διασωληνώσεις και νοσηλείες, ενώ έχει δημοσιοποιήσει τον Νοέμβριο κι έναν απολογισμό θανάτων.
  • 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας: Δεν δημοσιοποιεί κανένα ποιοτικό στοιχείο για την πανδημία.
  • 6η ΥΠΕ Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας: Αρχικά δημοσιοποιούσε και τους θανάτους, αλλά γρήγορα διέκοψε. Δημοσιοποιεί σποραδικά μόνο κάποια στοιχεία για νοσηλείες, διασωληνώσεις.
  • 7η ΥΠΕ Κρήτης: Μετά τον ντόρο που έγινε πρόσφατα στη Βουλή, διέγραψε από τον ιστότοπό της κάθε αναφορά σε στοιχεία για νοσηλείες, διασωληνώσεις και θανάτους εμβολιασμένων – ανεμβολίαστων.

Τραγικά λάθη στρατηγικής και ενίσχυση της δυσπιστίας

Μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα συστηματικής απόκρυψης στοιχείων για τη δημόσια υγεία από τις περισσότερες Yγειονομικές Περιφέρειες, τον ΕΟΔΥ και, φυσικά, το Υπουργείο Υγείας, προέκυψαν ολέθριες συνέπειες, κυρίως για τους εμβολιασμένους.

Από το καλοκαίρι τα κυβερνητικά στελέχη, προσπαθώντας να πείσουν για περισσότερους εμβολιασμούς, έδωσαν την ψευδαίσθηση ότι οι εμβολιασμένοι δεν κινδυνεύουν. Με επαναλαμβανόμενα και διχαστικά για τον λαό σλόγκαν περί πλήρους ελευθερίας και αχρείαστων μασκών ή για τείχη ανοσίας, που αποδείχθηκε ότι δεν θα μπορούσαν να χτιστούν ποτέ, και για τελευταία… μίλια της πανδημίας.

Αν, όμως, τα κυβερνητικά στελέχη και όργανα φρόντιζαν να ενημερώνουν σε καθημερινή βάση για την αύξηση των νοσηλειών και των θανάτων εμβολιασμένων από τις αρχές του φθινοπώρου, τότε οι πολίτες δεν θα ζούσαν παραπλανημένοι, βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία τους. Θα φρόντιζαν να προστατεύονται περισσότερο μέχρι την ενισχυτική δόση. Το ακόμα χειρότερο είναι ότι, παρά τη δραματική αύξηση νοσηλειών, διασωληνώσεων και θανάτων εμβολιασμένων τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, η κυβέρνηση και οι επιτροπές της… παρέμεναν προκλητικά άπραγες έως τις αρχές Δεκεμβρίου, προκειμένου να αποφασίσουν για την εσπευσμένη ενισχυτική δόση μετά το πέρας τριμήνου, όταν και μειώνονται τα αντισώματα.

Τα στοιχεία που φέρνουμε σήμερα στο φως επιβεβαιώνουν ότι το εμβόλιο προστατεύει σημαντικά από τις ΜΕΘ και τον θάνατο. Και αυτό δεν αμφισβητείται, αφού πράγματι οι ανεμβολίαστοι είναι περισσότερο εκτεθειμένοι. Ταυτόχρονα, όμως, αποκαλύπτει και την κυβερνητική πλάνη περί «θαυματουργού» εμβολίου ως μοναδικού και αποκλειστικού όπλου προς τους εμβολιασμένους, με συνέπεια εκατομμύρια άνθρωποι να κυκλοφορούν επί μήνες δίχως να νιώθουν ότι χρειάζονται να τηρούν άλλα μέτρα προστασίας και με τα αντισώματά τους να έχουν μειωθεί.

Η ίδια η κυβέρνηση, δηλαδή, με τις υπερβολές της, τις παλινωδίες και την κρυψίνοιά της «ακύρωσε» ένα μέρος από τα σημαντικά οφέλη των εμβολίων. Οι επί μήνες δηλώσεις από κυβερνητικά χείλη περί «πανδημίας ανεμβολίαστων», περί δήθεν μηδενικών πιθανοτήτων οι ανεμβολίαστοι να κολλήσουν, να νοσήσουν ή και να πεθάνουν αποδείχθηκαν άκρως επικίνδυνες.

Εξάλλου, το γεγονός ότι είτε δεν δόθηκαν καθόλου είτε εξαφανίστηκαν κρίσιμα στοιχεία για τις πραγματικές διαστάσεις της πανδημίας, δήθεν για να μην πληγεί το εμβολιαστικό πρόγραμμα, προκάλεσε τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα, με την ενίσχυση της δυσπιστίας, αλλά και των θεωριών συνωμοσίας. Τέλος, οι εντολές για να αφαιρεθούν άρον άρον ήδη δημοσιευμένα στοιχεία από τις Υγειονομικές Περιφέρειες είναι κινήσεις σκοταδισμού, τριτοκοσμικών αντιλήψεων και ενοχικών συμπεριφορών. Τέτοιες ενέργειες δεν συνάδουν με κανένα κλίμα εμπιστοσύνης μεταξύ κυβερνήσεων – πολιτών.

2η ΥΠΕ: 217 οι ανεμβολίαστοι νεκροί, 138 οι εμβολιασμένοι σε έναν μήνα

Ο πρώτος θάνατος εμβολιασμένου στην Ελλάδα ανακοινώθηκε επίσημα στις 15 Αυγούστου. Μέχρι τον Σεπτέμβριο, όπως φαίνεται από τα στοιχεία που παρουσιάζουμε σήμερα, οι πλήρως εμβολιασμένοι προστατεύονταν σε σχεδόν απόλυτο βαθμό. Η προστασία των εμβολίων άρχισε να φθίνει έπειτα από κάποιους μήνες, όπως, άλλωστε, επισήμαιναν από τις αρχές φθινοπώρου επιστήμονες στο εξωτερικό.

Όμως, μόλις στις 3 Δεκεμβρίου η κυβέρνηση και η επιτροπή των ειδικών της αποφάσισαν να επιταχύνουν την ενισχυτική δόση μετά τη λήξη του τριμήνου. Μάλιστα, η υγειονομική επιτροπή σύρθηκε στην απόφαση έπειτα από δημόσια… παραγγελιά του πρωθυπουργού, κάτι που δεν θα μπορούσε να δεχτεί κανένας επιστήμονας με αυτοσεβασμό.

Μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου, και ενώ αρκετοί πλήρως εμβολιασμένοι συμπλήρωναν πια εφτά και οκτώ μήνες από τότε που έκαναν το εμβόλιο, άκουγαν από κυβερνητικά και επιστημονικά χείλη ότι είναι ελεύθεροι να κυκλοφορούν όπως θέλουν, όποτε θέλουν και όπου θέλουν. Δίχως να έχουν ποτέ μια ξεκάθαρη ενημέρωση ότι μετά τους τρεις τέσσερις μήνες μπαίνουν στην γκρίζα φάση κινδύνου, παρότι υπήρχαν πολλές διεθνείς μελέτες που το επισήμαιναν.

Να σημειωθεί επίσης, ώστε να υπάρχει και μια πιο γενική εικόνα για την επικράτεια, ότι την 1η Δεκεμβρίου, και σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε στη Βουλή η αξιωματική αντιπολίτευση επικαλούμενη στοιχεία από τον ΕΟΔΥ και τον κ. Τσιόδρα, οι νεκροί πλήρως εμβολιασμένων έως τις 10 Οκτωβρίου ήταν 147. Από 10 Οκτωβρίου έως 7 Νοεμβρίου καταγράφηκαν συνολικά 1.118 θάνατοι, εκ των οποίων οι 346 αφορούν πλήρως εμβολιασμένους πολίτες. Παρατηρήθηκε, δηλαδή, μια μεγάλη αύξηση και για τους εμβολιασμένους.

Κυβερνητική και επιστημονική απραξία

Η εξέλιξη των νοσηλειών και των διασωληνώσεων στην Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιά και Αιγαίου είναι ενδεικτική της κυβερνητικής και επιστημονικής απραξίας. Στο διάστημα 8 Οκτωβρίου – 8 Νοεμβρίου οι θάνατοι των εμβολιασμένων ήταν 19, ποσοστό 20,5% επί του συνόλου των νεκρών. Το ίδιο διάστημα οι νεκροί ανεμβολίαστοι ήταν 74 (79,5%).

Συγκριτικά με το αμέσως προηγούμενο διάστημα, ήταν φανερό ότι όλο και περισσότεροι από τους πλήρως εμβολιασμένους είχαν αρχίσει να χάνουν τα οφέλη, και τα αντισώματά τους εξασθενούσαν. Το ποσοστό 20,5% ήταν ήδη αρκετά υψηλό, όμως ουδείς έκανε το παραμικρό για να προειδοποιήσει τους εμβολιασμένους ότι κινδυνεύουν πια περισσότερο.

Ετσι, από τις 9 Νοεμβρίου έως τις 9 Δεκεμβρίου οι θάνατοι, αλλά και τα ποσοστά εκτινάχθηκαν. Συγκεκριμένα, οι νεκροί εμβολιασμένοι έφτασαν τους 138, με ποσοστό 38,9% επί των συνολικών θανάτων! Οι νεκροί ανεμβολίαστοι ήταν 217 (61,1%), αφού παρέμεναν έτσι κι αλλιώς εντελώς απροστάτευτοι.

Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο διάστημα δεν υπήρχε ακόμα ο κίνδυνος από τη μετάλλαξη Ομικρον, που πρωτοεμφανίστηκε με ένα κρούσμα στη χώρα μας στις 2 Δεκεμβρίου.

6η ΥΠΕ: «Σιωπή» από τα μέσα Οκτωβρίου

Αρχικά, η 6η ΥΠΕ δημοσιοποιούσε και τους θανάτους έως τα μέσα Οκτωβρίου. Στη συνέχεια έπαψε να δίνει τέτοια στοιχεία και περιορίζεται στις νοσηλείες και τις διασωληνώσεις.

Στις 30 Σεπτεμβρίου υπήρχαν 23 ανεμβολίαστοι και μόλις 4 εμβολιασμένοι στις ΜΕΘ, ενώ οι νεκροί ήταν 4 (3 ανεμβολίαστοι, 1 εμβολιασμένος). Οι νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες ήταν 239 ανεμβολίαστοι (77%) – 70 εμβολιασμένοι (23%). Στις 15 Οκτωβρίου οι θάνατοι ήταν 5 (3 ανεμβολίαστοι, 2 εμβολιασμένοι), ενώ στις νοσηλείες και τις διασωληνώσεις δεν υπήρχε κάποια διαφορά.

Σχεδόν έναν μήνα αργότερα, όμως, υπήρχε εκτίναξη στις νοσηλείες, με την τάση να παγιώνεται και για όλο το επόμενο διάστημα:

12 Νοεμβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: 369 ανεμβολίαστοι (71%) – 151 εμβολιασμένοι (29%)
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ 36 ανεμβολίαστοι (75%) – 12 εμβολιασμένοι (25%)

26 Νοεμβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: 520 ανεμβολίαστοι (71%) – 213 εμβολιασμένοι (29%)
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ: 31 ανεμβολίαστοι (73%) – 15 εμβολιασμένοι (27%)

23 Δεκεμβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: 454 ανεμβολίαστοι (75%) – 148 εμβολιασμένοι (25%)
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ: 45 ανεμβολίαστοι (80%) – 11 εμβολιασμένοι (20%)

3η ΥΠΕ – Μακεδονία: Η «έκρηξη» στις νοσηλείες

Από τα στοιχεία για την 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας γίνεται σαφές πως υπήρξε μια έκρηξη κυρίως στις νοσηλείες και των εμβολιασμένων. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους για το διάστημα από 5 Οκτωβρίου έως 5 Δεκεμβρίου. Συγκεκριμένα:

5 Οκτωβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: ανεμβολίαστοι 214, εμβολιασμένοι 57
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ: ανεμβολίαστοι 57, εμβολιασμένοι 6

5 Νοεμβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: ανεμβολίαστοι 350, εμβολιασμένοι 102
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ: ανεμβολίαστοι 85, εμβολιασμένοι 6

5 Δεκεμβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: ανεμβολίαστοι 501, εμβολιασμένοι 169
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ: ανεμβολίαστοι 111, εμβολιασμένοι 10

Παρατηρούμε ότι μέσα σε ένα δίμηνο οι ανεμβολίαστοι σε απλές κλίνες αυξήθηκαν από 214 σε 501, όπως ήταν αναμενόμενο. Οι εμβολιασμένοι, όμως, τριπλασιάστηκαν από 57 σε 169. Οσον αφορά τις ΜΕΘ, η αναλογία ανεμβολίαστων – εμβολιασμένων στις 5 Δεκεμβρίου ήταν 11 προς 1, κάτι που επιβεβαιώνει την αυξημένη προστασία των εμβολιασμένων συγκριτικά με τους ανεμβολίαστους.

4η ΥΠΕ: 459 νεκροί ανεμβολίαστοι, 83 εμβολιασμένοι

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που δόθηκαν στις 15 Νοεμβρίου από την 4η ΥΠΕ Μακεδονίας – Θράκης, στο διάστημα από 12 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου οι νεκροί από κορονοϊό ήταν: 459 ανεμβολίαστοι (84,7%) – 83 εμβολιασμένοι (15,3%). Για το επόμενο διάστημα δεν έχουν δοθεί στοιχεία.

Ενδεικτικά συμπεράσματα, όμως, βγαίνουν και από την πορεία των νοσηλειών. Συγκεκριμένα, στο διάστημα από 10 Σεπτεμβρίου έως 10 Δεκεμβρίου οι ανεμβολίαστοι σε απλές κλίνες αυξήθηκαν από 192 σε 399 και στις ΜΕΘ από 47 σε 74. Σχεδόν διπλασιάστηκαν, δηλαδή.

Στο ίδιο διάστημα, όμως, υπήρξε και έκρηξη για τους εμβολιασμένους. Από 35 άτομα στις απλές κλίνες τετραπλασιάστηκαν και έφτασαν στους 138, ενώ στις ΜΕΘ από 1 τον Σεπτέμβριο αυξήθηκαν στους 16 τρεις μήνες μετά.

10 Σεπτεμβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: ανεμβολίαστοι 192, εμβολιασμένοι 35
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ: ανεμβολίαστοι 47, εμβολιασμένοι 1

10 Οκτωβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: ανεμβολίαστοι 197, εμβολιασμένοι 61
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ: ανεμβολίαστοι 57, εμβολιασμένοι 4

10 Νοεμβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: ανεμβολίαστοι 358, εμβολιασμένοι 127
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ: ανεμβολίαστοι 59, εμβολιασμένοι 10

10 Δεκεμβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: ανεμβολίαστοι 399, εμβολιασμένοι 138
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ: ανεμβολίαστοι 74, εμβολιασμένοι 16

7η ΥΠΕ – Κρήτη: 21 θάνατοι ανεμβολίαστων, 16 εμβολιασμένων

Από τα συνολικά στοιχεία της Περιφέρειας Κρήτης που πρόλαβαν να δουν το φως, προτού τα διαγράψουν, και που δημοσιοποιήθηκαν στο διάστημα μεταξύ 20 Οκτωβρίου και 10 Δεκεμβρίου, υπήρχαν 21 θάνατοι ανεμβολίαστων και 16 εμβολιασμένων. Οι περισσότεροι νεκροί μέσα σε μία μέρα ήταν 5 και καταγράφηκαν στις 3 Δεκεμβρίου (2 ανεμβολίαστοι και 3 εμβολιασμένοι). Υπήρχαν, μάλιστα, μέρες που οι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ ήταν 50%-50%.

Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες σημαντικές ημερομηνίες, όπου φαίνεται και η εξέλιξη σε νοσηλείες, διασωληνώσεις, θανάτους.

20 Οκτωβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: 20 ανεμβολίαστοι (47,6%) – 22 εμβολιασμένοι (52,4%)
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ: 9 ανεμβολίαστοι (64,3%) – 5 εμβολιασμένοι (35,7%)
  • Θάνατοι: 1 εμβολιασμένος (100%)

2 Νοεμβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: 32 ανεμβολίαστοι (68,1%) – 15 εμβολιασμένοι (31,9%)
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ: 5 ανεμβολίαστοι (50%) – 5 εμβολιασμένοι (50%)
  • Θάνατοι: 0

4 Νοεμβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: 30 ανεμβολίαστοι (58,8%) – 21 εμβολιασμένοι (41,2%)
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ: 6 ανεμβολίαστοι (60%) – 4 εμβολιασμένοι (40%)
  • Θάνατοι: 2 εμβολιασμένοι (100%)

12 Νοεμβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: 43 ανεμβολίαστοι (53,8%) – 37 εμβολιασμένοι (46,2%)
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ: 10 ανεμβολίαστοι (76,9%) – 3 εμβολιασμένοι (23,1%)
  • Θάνατοι: 1 εμβολιασμένος (100%)

15 Νοεμβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: 54 ανεμβολίαστοι (62,1%) – 33 εμβολιασμένοι (37,9%)
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ: 10 ανεμβολίαστοι (76,9%) – 3 εμβολιασμένοι (23,1)
  • Θάνατοι: 1 ανεμβολίαστος (50%), 1 εμβολιασμένος (50%)

25 Νοεμβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: 57 ανεμβολίαστοι (64%) – 32 εμβολιασμένοι (36%)
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ: 10 ανεμβολίαστοι (71,4%) – 4 εμβολιασμένοι (28,6%)
  • Θάνατοι: 3 ανεμβολίαστοι (100%)

1 Δεκεμβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: 53 ανεμβολίαστοι (54,1%) – 45 εμβολιασμένοι (45,9%)
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ: 9 ανεμβολίαστοι (50%) – 9 εμβολιασμένοι (50%)
  • Θάνατοι: 2 εμβολιασμένοι (100%)

8 Δεκεμβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: 63 ανεμβολίαστοι (68,5%) – 29 εμβολιασμένοι (31,5%)
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ: 13 ανεμβολίαστοι (65%) – 7 εμβολιασμένοι (35%)
  • Θάνατοι: 1 ανεμβολίαστος (100%)

10 Δεκεμβρίου

  • Νοσηλευόμενοι σε απλές κλίνες: 64 ανεμβολίαστοι (68,1%) – 30 εμβολιασμένοι (31,9%)
  • Νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ: 14 ανεμβολίαστοι (60,9%) – 9 εμβολιασμένοι (39,1%)
  • Θάνατοι: 0

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This