Στο προσωπικό αρχείο του Τσοχατζόπουλου αριθμοί τραπεζικών θυρίδων μεγάλης ευρωπαϊκής τράπεζας

Θα κλάψουνε μανούλες!

Must Read

Λίγους μήνες μετά τον θάνατο του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Άκη Τσοχατζόπουλου, έρχεται μια νέα εξέλιξη που θα κάνει πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους.

Η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη, που φυλακίστηκε μαζί με τον πρώην υπουργό, επιδιώκει την ηθική της αποκατάσταση και γι’ αυτό δεν σταματάει να ψάχνει την υπόθεση. Υπενθυμίζουμε ότι ο Τσοχατζόπουλος καταδικάστηκε σε 19 χρόνια κάθειρξης, κατηγορούμενος ότι δέχθηκε καταθέσεις μεγάλων χρηματικών ποσών από εκπρόσωπο εταιρίας εξοπλιστικών προγραμμάτων, χρήματα που διακινήθηκαν τμηματικά και μέσω άλλων προσώπων ή εταιριών και τα οποία αναζητά ακόμη το ελληνικό κράτος.

Έτσι λοιπόν η Βίκυ Σταμάτη ψάχνοντας το προσωπικό αρχείο του άντρα της και πρώην ισχυρού του ΠΑΣΟΚ, βρήκε κάποιους αριθμούς που πιθανότατα αντιστοιχούν σε τραπεζικές θυρίδες μεγάλης ευρωπαϊκής τράπεζας.

Ο δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη, Νίκος Αλεξανδρής, ανέφερε ότι «προφανώς αντιστοιχούν σε τραπεζικές θυρίδες του εξωτερικού. Θα ξεκινήσουμε μια προσπάθεια να βρούμε σε ποιον ανήκουν οι θυρίδες αυτές και ποιο είναι το περιεχόμενό τους».

Και συνεχίζοντας ανέφερε για την πολύκροτη υπόθεση, για την οποία «πλήρωσε» μόνο ο Τσοχατζόπουλος: «Το επόμενο βήμα είναι μια προσπάθεια να ανακαλύψουμε σε ποιον ανήκουν. Αυτοί οι αριθμοί βρίσκονται στο αρχείο του Άκη Τσοχατζόπουλου και σας θυμίζω ότι έλεγε έως το θάνατό του ότι κάποιοι άλλοι πλούτισαν από αυτήν την ιστορία, και ίσως είναι αυτοί που θα χάσουν τον ύπνο τους μετά τις αποκαλύψεις αυτές!

Όλα αυτά τα χρόνια η Βίκυ Τζοχατζοπούλου δικάστηκε, καταδικάστηκε, φυλακίστηκε ενώ η ίδια φώναζε ότι δεν έχει σχέση με βρώμικο χρήματα και βρώμικες συναλλαγές. Η πρόθεσή της, εφόσον αποδειχθεί ότι υπάρχουν χρήματα ή μέρος χρημάτων που ψάχνει η Πολιτεία, τότε θα δώσει στο ελληνικό δημόσιο τα στοιχεία αυτά και έτσι θα αποδειχθεί αυτό που φωνάζει ότι δηλαδή δεν έχει σχέση με αυτήν την ιστορία. Δεν ξέρω βέβαια αν οι δικαιούχοι θα κοιμούνται ήσυχοι μετά τις αποκαλύψεις αυτές, αλλά είναι κάτι που θα το δούμε στην πορεία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This