Ο Άδωνις το παραδέχτηκε: Είναι δεξιός από τα… Lidl!

Απίστευτοι διάλογοι του Γεωργιάδη – Πολάκη μέσα στη Βουλή!

Must Read

Γεωργιάδης: Έγινα δεξιός γιατί μπήκα σε σουπερμάρκετ. Πολάκης: Έγινα αριστερός γιατί μας ζητούσαν πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων για να δουλέψουμε

Κόντρα από τα παλαιά είχαν Γεωργιάδης – Πολάκης στη Βουλή. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε την ιδεολογική ήττα της αριστεράς και είπε ότι έγινε αριστερός όταν μπήκε σε σουπερμάρκετ με μία γυναίκα από η Ρουμανία η οποία εντυπωσιάσθηκε από τα πολλά προϊόντα στα ράφια. Ο Παύλος Πολάκης του απάντησε ότι η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς βασίζεται στους αγώνες του λαού και του επεσήμανε ότι εκείνος έγινε αριστερός γιατί όλη του η οικογένεια έπρεπε να βρει πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων για να εργαστεί.

Η αντιπαράθεση των δύο κόσμων ξεκίνησε από τον Αδ. Γεωργιάδη. «Θα σας πω πως αποφάσισα να γίνω καπιταλιστής! Οι γονείς μου είχαν την τύχη να έχουν ιδιαίτερη σχέση με Ρουμανία γιατί είχαν φροντιστήριο. Το 1985 κάποιοι φίλοι τους από το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρουμανίας ήρθαν να μείνουν σπίτι μας. Πήγαμε με τη μητέρα μου να ψωνίσουμε από τον Βασιλόπουλο στη Ν. Ερυθραία.

Υπήρχε μπαίνοντας μία πυραμίδα με προϊόντα! Εμείς προχωρήσαμε, αλλά η κυρία από τη Ρουμανία είχε μείνει και το κοίταζε!», είπε και πρόσθεσε: «δεν αντέχει σε σύγκριση ο κομμουνισμός και καπιταλισμός.

Έχουμε ιστορική ευθύνη να νικήσουμε οριστικά την ιδεολογική ηγεμονία Αριστεράς. Ποτέ δεν είχε η Ελλάδα ευκαιρία να απαλλαγεί από αυτή! Την έδωσε την ελευθερία η διακυβέρνηση Τσίπρα!

Ο ελληνικός λαός μετά τον Τσίπρα φτύνει τον κόρφο του. Δεν πρέπει να την χάσουμε! Αυτή η ιδεολογική επικράτηση πάνω σε αυτή πρέπει να χτίσουμε για να μην έχει παρωδικά αλλά μόνιμα χαρακτηριστικά».

«Είναι προφανές ότι το πρόβλημά σας είναι η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς. Μόνο που αυτή η ιδεολογική ηγεμονία δεν είναι έτσι. Είναι στηριγμένη στο αίμα των ανθρώπων που απελευθέρωσαν τη χώρα το 1945, όταν οι ιδεολογικοί σας πρόγονοι είχαν τακιμιάσει με τους Γερμανούς», του απάντησε ο Παύλος Πολάκης και συνέχισε δεικτικά «να σου πω εγώ πώς θα γίνω αριστερός: όταν όλη μου η οικογένεια, που γίνονταν δάσκαλοι, έπρεπε να πάρουν χαρτί από τον κοινοτάρχη ότι δεν είναι εθνικώς επικίνδυνη. Έτσι έγινα αριστερός, δεν μπήκα μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ να δω το ράφι όπως εσύ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This