Απίστευτος ισχυρισμός Χοκστάιν, εκθέτει την κυβέρνηση για τον East Med!

Υποστηρίζει ότι είχε ενημερώσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη πολύ πριν το non paper!

Must Read

Ο Ανώτερος Σύμβουλος για την Ενεργειακή Ασφάλεια στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Άμος Χοκστάιν, προέβη σε μια δήλωση – βόμβα που εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο Χοκστάιν ισχυρίστηκε ότι Είχε ενημερώσει τις εμπλεκόμενες κυβερνήσεις για την απόφαση των ΗΠΑ να μην στηρίξουν το project του EastMed, πολύ πριν την αποστολή του non paper!  Με απλά λόγια, ο «νέος Μπράιζα» όπως εξελίσσεται ο Άμος Χοκστάιν, καρφώνει κυριολεκτικά την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι γνώριζε, αλλά απέκρυψε από τον ελληνικό λαό την πισώπλατη μαχαιριά των ΗΠΑ κατά της Ελλάδας. Όλα αυτά λίγους μήνες μετά την υπογραφή της ευρύτητατης αμυντικής συμφωνίας, όπου η Ελλάδα δίνει γη και ύδωρ στις ΗΠΑ, όχι μόνο χωρίς να παίρνει ανταλλάγματα, αλλά όπως προκύπτει, χάνοντας και τα κεκτημένα!

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο Λένα Αργύρη, ο Χοκστάιν ισχυρίστηκε ότι «υπήρχε επικοινωνία με τις εμπλεκόμενες κυβερνήσεις και διπλωματική ενημέρωση για την απόφαση μας ένα μήνα πριν διαρρεύσει το non paper για τον αγωγό EastMed. Δεν ενημερώσαμε μέσω του non paper όπως ατυχώς δόθηκε η εντύπωση. Εύχομαι να μην είχε διαρρεύσει το non paper»!

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη οφείλει άμεσα να διαψεύσει τους ισχυρισμούς του ανώτατου συμβουλίου της κυβέρνησης Μπάιντεν, ή να υποστεί τις συνέπειες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This