«Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε ρουσφέτια τις θεραπείες των καρκινοπαθών!»

Σοβαρότατη καταγγελία Πολάκη στο κοινοβούλιο

Must Read

Μια συγκλονιστική καταγγελία έκανε πριν από λίγο ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης, κατά του υπουργού ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.
Ο βουλευτής του ΣυΡιζΑ υποστήριξε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης ο υπουργός υγείας, είχε μετατρέψει το γραφείο του σε κέντρο ρουσφετιών ακόμα και για τις χημειοθεραπείες των καρκινοπαθών!

Είχε προηγηθεί επίθεση του υπουργού ανάπτυξης στον Πολάκη, όπου ο Άδωνις Γεωργιάδης τον κατηγόρησε πως «άφησε την μητέρα του ανεμβολίαστη».

Σφοδρή αντιπαράθεση υπήρξε και μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Χαράλαμπου Αθανασίου, όταν ο Παύλος Πολάκης ισχυρίστηκε ότι όποτε ανεβαίνει στο βήμα «ο κ. Αθανασίου παθαίνει ταχυκαρδία»!

Πολάκης σε Αθανασίου: Μα δεν γροικάτε;

Κόντρα Γεωργιάδη – Πολάκη στη Βουλή με αφορμή την αναφορά του Άδωνι Γεωργιάδη στην μητέρα του Παύλου Πολάκη. Ο υπουργός κατηγόρησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι «άφησε ανεμβολίαστη» την μητέρα του.

Ο Π. Πολάκης ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού. Ο προεδρεύων Χαράλαμπος Αθανασίου έκανε ότι δεν κατάλαβε και ζητούσε να του πει ο βουλευτής σε τι συνίσταται το προσωπικό. Τρεις φορές ο Π. Πολάκης του ανέφερε πως ο Αδ. Γεωργιάδης μίλησε για την μητέρα του και ο Χ. Αθανασίου δεν καταλάβαινε. «Μα δεν γροικάτε;», του είπε ο Π. Πολάκης, ο οποίος νωρίτερα (όταν ο Χ. Αθανασίου του ζητούσε να ολοκληρώσει την ομιλία του) του είχε πει: κάθε φορά που ανεβαίνω εδώ σας πιάνει ταχυκαρδία. Άντε στην υγειά σας». Και ήπιε μια γουλιά νερό!

Τελικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε το λόγο και είπε στον Αδ. Γεωργιάδη: «την ιατρική την ασκώ 30 χρόνια. Και την ξέρω όσο λίγοι στην Ελλάδα. Εσείς όμως δεν είστε σε θέση να καταλάβετε τι υπέστη η μητέρα μου με τις 2 δόσεις. Πήγατε να παίξετε σενάριο», ανέφερε και πρόσθεσε ότι η μητέρα του είναι ανοσοκατασταλμένη και έχει υποκείμενο νόσημα.

«Εγώ δεν έκανα ποτέ αυτό που κάνατε εσείς, που μαζευόντουσαν έξω από το γραφείο σας καρκινοπαθείς και τους πουλάγατε ρουσφέτι τοις θεραπείες τους. Εμένα η μητέρα μου κάθισε 6 ώρες στην ουρά όπως κάθε πολίτης για να κάνει τεστ. Εγώ τελείωσα Ιατρική, όχι Ιστορικό Αρχαιολογικό. Να εξηγούμαστε. Άντε μπράβο», τόνισε ο Π. Πολάκης.

Ο Αδ. Γεωργιάδης απάντησε ότι «δν θέλω να μπω στον ιατρικό της φάκελο» και σημείωσε στον Π. Πολάκη ότι «καλύτερα οι μητέρες να μένουν εκτός πολιτικής αντιπαράθεσης και κακώς την εκθέσατε στο Facebook».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This