Η κυβερνητική απάντηση στην οργή και την ταλαιπωρία των εγκλωβισμένων: «Θα, θα, θα…»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποζημιώσεων;

Must Read

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν λιώσουν τα χιόνια θα μπορέσουν οι πολίτες να μετρήσουν τις πληγές που θα τους αφήσει η κακοκαιρία, η οποία ατυχώς ονομάστηκε «Ελπίς», μιας και σε αυτή τη χώρα, αυτή ακόμα αναζητείται.

Γιατί άλλη επιλογή δεν υπάρχει. Μόνο να υποχωρήσει από μόνη της η κακοκαιρία. Η οποία προαναγγελλόταν εδώ και σχεδόν μια εβδομάδα. Κι επειδή ο κρατικός μηχανισμός ήταν «έτοιμος», βλέπουμε τα αποτελέσματα αυτής της ετοιμότητας.

Όσο για το τι προτίθεται να πράξει το Κράτος για τους ανθρώπους που πέρασαν και περνούν τα πάνδεινα; Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντά με τον κλασσικό πολιτικό τρόπο: «Θα…»

Ερωτηθείς από τον ΣΚΑΪ, αν το κράτος θα καταθέσει αγωγή κατά της Αττικής Οδού για τις τραγελαφικές εικόνες του τελευταίου 24ωρου, είπε: «Ό,τι πρέπει να γίνει, για τις κυρώσεις που πρέπει αποδοθούν, για τον κόσμο που ταλαιπωρήθηκε και του οφείλουμε και ηθικώς να αποδοθούν αυτές οι ευθύνες, αλλά και να αποζημιωθεί, να είστε σίγουροι ότι θα γίνει με όλους τους τρόπους και τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας».

Ενώ στο Open σχολίασε σχετικά: «Θα καταλογιστούν ευθύνες στην Αττική Οδό, θα υπάρξουν συνέπειες και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια αυτή η ταλαιπωρία που υπέστη ο κόσμος να βρει μια δικαίωση».

Με τη σειρά του, ο Φάνης Παπαδημητρίου εκ μέρους της Αττικής Οδού, ερωτώμενος για τις  πιθανές αξιώσεις αποζημιώσεων που θα υποβληθούν σε βάρος της εταιρείας απάντησε: «Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This