Πάνε να καλύψουν επικοινωνιακά το φιάσκο: Διαρρέουν αποζημιώσεις 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο στη Αττική Οδό

Θαύμα, θαύμα, «εμφανίστηκε» ο, πάντα εξαφανισμένος στα δύσκολα, Πρωθυπουργός!

Must Read

Αντί να «πέσουν κεφάλια» και να «σηκωθούν μανίκια», ώστε το ανεπανάληπτο φιάσκο που ζήσαμε και που εξακολουθούμε να ζούμε με το επιτελικό μπάχαλο, να μην επαναληφθεί, αλλά να υπάρχει η βασική προετοιμασία για ένα προαναγγελθέν φαινόμενο, η πρεμούρα της Κυβέρνησης είναι να καλύψει επικοινωνιακά το θέμα.

Διαβάστε ακόμα: Ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου με το διχίλιαρο, προσπαθώντας να συγκαλύψουν κακουργηματικές ευθύνες

Γι’ αυτό και «εμφανίστηκε» ο, πάντα εξαφανισμένος στα δύσκολα, Πρωθυπουργός, ο οποίος -και καλά- είχε σύσκεψη σήμερα το πρωί για την αποτίμηση της κατάστασης, στην οποία, εκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη, συμμετείχε η… (συν)dream team του Μαξίμου:

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, οι υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Αναστάσιος Μάνος.

Διαβάστε ακόμα: Πυρ ομαδόν για το επικοινωνιακό διχίλιαρο της Κυβέρνησης: «Γελοιότητα…»

Ποιο ήταν το συμπέρασμα αυτής της σύσκεψης; Σύμφωνα με την κυβερνητική διαρροή: «Την καταβολή του ποσού των 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο αυτοκίνητο στην Αττική οδό, ζήτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε επικοινωνία που είχε σήμερα το πρωί με τη διοίκηση της παραχωρησιούχου εταιρείας, κατά τη διάρκεια σύσκεψης για την αποτίμηση της κατάστασης. Η εταιρεία το αποδέχθηκε».

Για τους εγκλωβισμένους στο τρένο στην Οινόη;

Για τους εγκλωβισμένους στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας;

Για τους πολίτες που είναι έμειναν χωρίς ρεύμα την ώρα που χρειάζονταν περισσότερο τη θέρμανση;

Γι΄αυτούς δεν έχει αποζημιώσεις;

Το θέμα δεν είναι οι όποιες αποζημιώσεις κατόπιν εορτής (ή κατόπιν καταστροφής…), αλλά η πρόληψη και η οργάνωση του κρατικού μηχανισμού-φάντασμα.

Κάτι, που ένα χρόνο μετά τη «Μήδεια» και λίγους μήνες μετά τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες, παραμένει αστικός μύθος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This