Αποκάλυψη: Ο Μητσοτάκης δεν διώχνει τον Στυλιανίδη γιατί θα πρέπει να διώξει και τον Σκέρτσο!

Έρμαιο των ουρανοκατέβατων υπουργών του ο Κυριάκος!

Must Read

Πολιτικά όμηρος από την υπεράσπιση των συνεργατών του στο Μαξίμου είναι ο Κ. Μητσοτάκης, καθώς τόσο ο Γ. Γεραπετρίτης όσο και ο Α. Σκέρτσος αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Αυτός είναι ο λόγος που ο πρωθυπουργός δεν «ξήλωσε» αμέσως τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας Χρ. Στυλιανίδη, παραπέμποντας τον ανασχηματισμό για το αδιόρατο μέλλον: ο Α. Σκέρτσος ήταν στην περίφημη σύσκεψη της 21ης Ιανουαρίου στην Πολιτική Προστασία!

Είναι γνωστό ότι ο Γ. Γεραπετρίτης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τις συνομιλίες που είχε με τον Φουρθιώτη. Τώρα όμως αποκαλύπτεται ότι ο έτερος Καππαδόκης του Μαξίμου, ο Α. Σκέρτσος, είχε ενεργό ρόλο στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή πριν ενσκήψει η κακοκαιρία.

Το δελτίο τύπου του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας που εκδόθηκε στις 21 Ιανουαρίου είναι αποκαλυπτικό για την συμμετοχή Σκέρτσου: «Ευρεία Συντονιστική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα υπό τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη, παρουσία του Υπουργού Επικρατείας, Άκη Σκέρτσου, για τον βέλτιστο συντονισμό όλων των συναρμόδιων φορέων, ενόψει της κακοκαιρίας «Ελπίδα» που αναμένεται να πλήξει τη χώρα από αύριο και για τις επόμενες ημέρες».

Υπενθυμίζεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Οικονόμου παραδέχθηκε ότι υπήρξε «πρόβλημα συντονισμού». Αφού λοιπόν ο Α. Σκέρτσος ήταν στη σύσκεψη, ως ο άνθρωπος του Μαξίμου που συντονίζει τα πάντα, τα προβλήματα συντονισμού θέτουν θέμα αποπομπής του!

Έτσι ο Κ. Μητσοτάκης για να μην διώξει τους στενούς του συνεργάτες «διώχνει» τον ανασχηματισμό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This