Βουλή: Ανατροπή στην υπόθεση Ανδρουλάκη – «Τα βρήκαν» Τασούλας και ΚΙΝ.ΑΛ. για τη συνεδρίαση της Κ.Ο.

Η εν λόγω συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 8 το πρωί της Κυριακής

Must Read

Ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας έδωσε… τόπο στην οργή και θα επιτρέψει, τελικά, στο ΚΙΝ.ΑΛ. να πραγματοποιήσει τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του, στην οποία θα παραβρεθεί -εξ αποστάσεως- ο επικεφαλής της παράταξης Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο λόγος; Η νέα πρόταση που κατάθεσε το Κίνημα Αλλαγής, στην οποία αναφέρεται πως η εν λόγω συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 8 το πρωί της Κυριακής, δηλαδή εκτός των ωρών της συνεδρίασης της ολομέλειας της Βουλής επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, η οποία ξεκινά στις 09:00.

Ως εκ τούτου, όπως ανακοίνωσε ο Προέδρος της Βουλής, θα επιτραπεί στην Κ.Ο. του ΚΙΝ.ΑΛ. να συνεδριάσει, καθώς «υπεβλήθη αίτημα για συνεδρίαση εκτός ωραρίου της τριήμερης συνεδρίασης. Η συζήτηση μπορεί να γίνει, θα το συζητήσουμε στη Διάσκεψη των Προέδρων και θα αποφασίσουμε τι θα γίνεται από εδώ και πέρα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This