Σκουρλέτης: Ο Πατούλης γύρισε πίσω τα γκρέιντερ όταν μπήκαν στο Χαλάνδρι γιατί ο δήμαρχος δεν είναι ΝΔ!

Καταγγελία για εισαγγελέα!

Must Read

Σοβαρότατη καταγγελία, η οποία έμεινε αναπάντητη από την κυβέρνηση έκανε από το βήμα της Βουλής ο Πάνος Σκουρλέτης, αποκαλύπτοντας ότι ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης έστελνε τα γκρέιντερ της Περιφέρειας Αττικής σε δήμους που ελέγχει η ΝΔ! Ο Π. Σκουρλέτης τον κατήγγειλε ευθέως για «μεροληπτική πολιτική», όμως ουδείς από την κυβέρνηση τον υπερασπίσθηκε – άλλη μία απόδειξη ότι το Μαξίμου έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει ως Ιφιγένεια τον Γ. Πατούλη.

«Ο Γ. Πατούλης, παρά το γεγονός ότι φωτογραφιζόταν με τα θηρία, υποτίθεται, για τα οποία είχε δώσει 500.000 ευρώ για να τα νοικιάσει με απευθείας αναθέσεις, ούτε καν με πρόχειρους διαγωνισμούς, ήταν εξαφανισμένος», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε: «το χειρότερο είναι -και αυτό πρέπει να ακουστεί στη Βουλή- ότι άσκησε μεροληπτική πολιτική και δεν πήγαινε σε δημάρχους, όταν αυτοί δεν ήταν της αρεσκείας του, να ανοίξει τους δρόμους, όπως έκανε στο Χαλάνδρι!»

«Τα γκρέιντερ της Περιφέρειας ξεκίνησαν από τα Βριλήσσια, την Πεντέλη και όταν έφτασαν στο Χαλάνδρι σταμάτησαν και γύρισαν πίσω. Αυτός είναι ο κ. Πατούλης, αυτός είναι ο κ. Πατούλης της παράταξής σας που τώρα τον κατηγορείτε!», τόνισε.

Υπογραμμίζεται ότι ουδείς παριστάμενος υπουργός κάλυψε τον «γαλάζιο» περιφερειάρχη και ότι εκείνη την ώρα στην Ολομέλεια της Βουλής ήταν η αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα και ο (έμπειρος κοινοβουλευτικά) αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This