Χαμός στη βουλή με την επίθεση του βουλευτή Χήτα στον υπουργό Στυλιανίδη!

Χαμός και με Κουμουτσάκο!

Must Read

Σε αρένα μετατράπηκε το κοινοβούλιο έπειτα από την ομιλία του Χρήστου Στυλιανίδη και την αντιπαράθεση Μητσοτάκη – Τσίπρα.
Πρώτα ήλθε η Μετωπική επίθεση που εξαπέλυσε πριν από λίγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης Κώστας Χήτας, στον υπουργό πολιτικής προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη.

Ο Χήτας αναρωτήθηκε απευθυνόμενος στον Στυλιανίδη για ποιον λόγο τον αποκαλεί «συνάδελφο». Αιτία αποτέλεσε η περίεργη αναφορά του κυρίου Στυλιανίδη ο οποίος αναφερόμενος στο κοινοβούλιο, αποκαλούσε τους παριστάμενους «συναδέλφους».

«Δεν είμαστε συνάδελφοι κύριε Στυλιανίδη, εμείς εδώ είμαστε εκλεγμένοι σε αντίθεση με εσάς!», Ενώ συνέχισε το σφυροκόπημα λέγοντας ότι ο Στυλιανίδης πρέπει τώρα να παραιτηθεί, διότι ήρθε εδώ για να μας πει για το ξεχαρβάλωμα του κράτους, το οποίο ήταν ήδη γνωστό. «Κύριε Στυλιανίδη αυτός που σας έφερε εδώ έχει βασική ευθύνη για το ξεχαρβάλωμα του κράτους και λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης! Είναι 18 χρόνια βουλευτής»!

Στην συνέχεια υπήρξε σφοδρή αντιπαράθεση με τον βουλευτή και πρώην υπουργό Γιώργο Κουμουτσάκο και τον προεδρεύοντα στην συνεδρίαση, Ιωάννη Μπούγα. Ο βουλευτής έκανε μία αρκετά σοβαρή παρέμβαση αναφορικά με την διαδικασία, με τον αντιπρόεδρο να του απαντά σε ειρωνικό ύφος – τουλάχιστον έτσι θεώρησε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Με αποτέλεσμα να του απαντήσει οργισμένος, λέγοντάς του «μήπως πρέπει να διαγράφουμε εμείς οι βουλευτές και να μη μιλήσουμε για να σας διευκολύνουμε»; Και τον Μπούγα να αναδιπλώνεται…

Η συζήτηση έχει πάρει φωτιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This