Νέα ερώτηση σε Γεραπετρίτη από τον υπόδικο παρουσιαστή, που βάζει στο κάδρο και τη… Μαρέβα!

«Ομολογήσατε δική σας παρέμβαση στη Δικαιοσύνη και εκτός των άλλων ξεχνάτε το τεκμήριο της αθωότητας», τον... κατακεραύνωσε ο Φουρθιώτης!

Must Read

Συνεχίζει να εκβιάζει ο υπόδικος παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Μία μέρα μετά τη δημοσιοποίηση του «βομβαρδισμού» αποκαλυπτικών διαλόγων που είχε με τη μισή σχεδόν κυβέρνηση, αλλά και βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ο Μ. Φουρθιώτης επανήλθε χθες, απευθύνοντας νέα ερώτηση προς τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και ζητώντας του δημόσια απάντηση.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «μετά τις χθεσινές (προχθεσινές) δηλώσεις σας, κ. Γεραπετρίτη, κ. καθηγητά Συνταγματικού Δικαίου, ξανά ρωτάω! Επειδή εσείς δηλώσατε δημόσια παρέμβαση στη Δικαιοσύνη! Ποιες οι σχέσεις σας με τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης και τις αποφάσεις της που με αφορούσε τον 4/21; Να απαντήσετε δημόσια!». Και κατέληξε: «Ομολογήσατε δική σας παρέμβαση στη Δικαιοσύνη και εκτός των άλλων ξεχνάτε το τεκμήριο της αθωότητας».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεραπετρίτης, από το βήμα της Βουλής, είχε ομολογήσει τις συνομιλίες και την ανταλλαγή μηνυμάτων με τον υπόδικο παρουσιαστή. Συγκεκριμένα, παραδέχθηκε τις επαφές, καθώς -όπως είπε- συνομιλεί με οποιονδήποτε που δεν έχει αποκτήσει την ιδιότητα του υπόδικου, κάτι πάντως που δεν είναι αλήθεια, αφού ο Φουρθιώτης είναι υπόδικος εδώ και χρόνια για διάφορες υποθέσεις.

Εξάλλου, ο Μ. Φουρθιώτης ενέπλεξε και το οικογενειακό περιβάλλον του πρωθυπουργού στον δημόσιο διάλογο και συγκεκριμένα τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Σύμφωνα με ανάρτησή του στο Twitter, ανάμεσα στους αποδέκτες των μηνυμάτων του ήταν και η σύζυγος του πρωθυπουργού, η οποία, όπως φαίνεται, έχει ανοίξει και έχει δει ένα βίντεο που της έστειλε ο παρουσιαστής, εξυμνώντας τον πρωθυπουργό.

Παραδοχή Μηταράκη για συνομιλίες με Μένιο

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης

Eνας μετά τον άλλον οι υπουργοί συνομιλητές του Μένιου Φουρθιώτη βγαίνουν και παραδέχονται την επικοινωνία που είχαν μαζί του, επιβεβαιώνοντας όχι μόνο τον υπόδικο τηλεπαρουσιαστή, αλλά και το γεγονός ότι ήταν πάντα πρόθυμοι να υλοποιήσουν ό,τι τους ζητούσε. Ενας από αυτούς και ο υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης, που παραδέχθηκε ότι συνομιλούσε μαζί του.

«Είχατε κι εσείς ανταλλάξει μηνύματα με τον κ. Φουρθιώτη;», ήταν η ερώτηση που δέχτηκε χθες από τον ΣΚΑΪ και η απάντησή του ήταν καταφατική: «Ναι ναι…» Έσπευσε ωστόσο να σημειώσει, για να απαλλάξει από κάθε ευθύνη τόσο τον εαυτό του, όσο και τους άλλους υπουργούς συνομιλητές του Φουρθιώτη: «Φάνηκε από τα μηνύματα ότι δεν είχε πρόσβαση στην κυβέρνηση, αλλά, αντίθετα, επί ημερών Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν προνομιακές σχέσεις».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στη δική του επικοινωνία, είπε: «Με πήρε στο τηλέφωνο, του είπα ότι δεν μπορώ να του μιλήσω, με ρώτησε αν έχω σχέσεις με ένα συγκεκριμένο άτομο, του είπα “όχι” και αυτή ήταν η συζήτηση». Το κατά τον κ. Μηταράκη «συγκεκριμένο άτομο» ήταν ο πρώην υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, όπως έκανε γνωστό ο Φουρθιώτης με νέα ανάρτησή του. Σύμφωνα με αυτήν, ο κ. Μηταράκης του λέει πως ήταν «σφαγμένοι», είχαν τις χειρότερες σχέσεις, δεν έλεγαν ούτε καλημέρα, και ότι εξαιτίας του έφυγε και από το υπουργείο Εργασίας…

Όπως φαίνεται, ο κ. Μηταράκης με μεγάλη ευκολία αποκαλύπτει σε έναν άγνωστό του τις κακές σχέσεις με άλλον υπουργό, ενώ όταν ο Φουρθιώτης του ζητάει να μιλήσουν μετά τις γιορτές, δηλώνει διαθέσιμος του απαντώντας «ΟΚ»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This