Αλλάζει… παρέες και στέκι στον «πρωινό καφέ» ο Τσίπρας.

Must Read

Μετά το σοκ από τη βαριά ήττα τόσο στις ευρωεκλογές, όσο και στις αυτoδιοικητικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να βρουν τρόπο αντίδρασης ενόψει της επόμενης μέρας. Η γκρίνια και η κατήφεια είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο στα στελέχη του Κυβερνώντος κόμματος, στο οποίο πρόκειται να αλλάξουν πολλά σε αυτές τις 37 μέρες που μένουν μέχρι τις κρίσιμες εκλογές της 10ης Ιουνίου.

Ένα από αυτά είναι το κέντρο λήψης αποφάσεων, ο «πρωινός καφές» -όπως λέγεται- που πίνει καθημερινά ο Αλέξης Τσίπρας με τους συνεργάτες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός σκέφτεται σοβαρά να αλλάξει και στέκι και παρέες. Καταρχήν από το Μαξίμου πρόκειται να μετακομίσει στην Κουμουνδούρου, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος. Αλλά το πλέον σημαντικό είναι ότι πολλοί από τους συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, που καθημερινά έπιναν τον καφέ τους μαζί του και συζητούσαν τις στρατηγικές κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα τον ακολουθήσουν.

Πολλά στελέχη… ψιθυρίζουν δεξιά και αριστερά πως η «προεδρική αυλή» έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης στην ήττα -καθώς υποτίμησε τη Νέα Δημοκρατία- αλλά οι κατηγορίες δεν είναι δημόσιες, επειδή υπάρχουν μπροστά οι Εθνικές Εκλογές και δεν θέλουν να βαρύνουν το κλίμα και να ξεκινήσουν κύκλο εσωστρέφειας. Ο στόχος στις κάλπες, πλέον, δεν είναι η νίκη, αλλά η μείωση της ψαλίδας από τη ΝΔ.

Έτσι, σε μια απέλπιδα προσπάθεια ο πρωθυπουργός θα «κόψει» κάποιους από τους παλιούς του συνομιλητές και θα ανανεώσει την… παρέα του.

Ονόματα σύντομα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This