«Tα χειρότερα έρχονται», το σχόλιο Αντώναρου μετά τις παραιτήσεις και διαγραφές στη Νέα Δημοκρατία

Τι ανέφερε για την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή

Must Read

Για σπασμωδικό τρόπο αντίδρασης του Κυριάκου Μητσοτάκη και ανέξοδες πολιτικές κινήσεις για εντυπωσιασμό, έκανε λόγο ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, μετά τα όσα συνέβησαν με την παραίτηση του Σπήλιου Λιβανού από την κυβέρνηση και την διαγραφή του Πέτρου Δούκα από τη Νέα Δημοκρατία.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά όλα γίνονται για να αποφύγει ο πρωθυπουργός την πραγματικότητα και να αποπροσανατολίσει, αναφέροντας πως έτσι δεν θα κατευναστούν οι αγρότες ή η Κοινοβουλευτική Ομάδα που «βράζει». Καταλήγοντας δε ότι κανείς πια δεν εμπιστεύεται τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ότι τα χειρότερα έρχονται.

Στο αιχμηρό του σχόλιο αναφέρει:

«Ας βάλουμε μερικά πραγματάκια στη σειρά:

1. Οι εκλογές του 2007 κερδήθηκαν από τον Κώστα Καραμανλή και τη Νέα Δημοκρατία γιατί η τότε κυβέρνηση χειρίσθηκε το θέμα των περίεργων πυρκαγιών και των τραγικών συνεπειών τους με πολιτική υπευθυνότητα και κοινωνική ευαισθησία. Όχι γιατί μοιράστηκαν χρήματα αβέρτα κουβέρτα όπως ισχυρίζεται ο τότε υφυπουργός του Γεν. Λογιστηρίου Πέτρος Δούκας που μόνο περιφερειακή ανάμειξη είχε στο θέμα.

2. Θυμίζω : Ο Καραμανλής με άλλους τρεις κορυφαίους υπουργούς πήγε την Παρασκευή, την πιο κρίσιμη μέρα των πυρκαγιών, με ειδική πτήση στην περιοχή. Κι ας ήταν το περιβάλλον δυσάρεστο κι εχθρικό. Έτσι κάνουν τα υπεύθυνα πολιτικά πρόσωπα.

3. Ο συμπαθής Σπήλιος Λιβανός, αν και φίλος του πρωθυπουργού, είναι το εύκολο θύμα τη στιγμή που ο Μητσοτάκης θέλει να κάνει επίδειξη ανέξοδης πολιτικής ανδρείας και αποφασιστικότητας. Που να τολμήσει να καρατομήσει κανένα υπουργό από τους “φίλους” του που έχουν κάνει χειρότερες πατάτες. Από τον Γεραπετρίτη και τον Σκέρτσο μέχρι τη Μενδώνη.

4. Πολύ αμφιβάλλω αν — όπως λένε κάποιοι — η καρατόμηση Λιβανού που είναι, σύμφωνα με όλες τις μετρήσεις, ο λιγότερος γνωστός και συμπαθής υπουργός στο ευρύ κοινό θα μπορέσει να κατευνάσει τους αγρότες που είναι στους δρόμους. Εδώ δεν τους έχουν ηρεμήσει μέχρι στιγμής τα εκατοντάδες εκατομμύρια που βγαίνουν από το δημόσιο ταμείο.

5, Τέλος: Η καρατόμηση Λιβανού δεν θα καταπραΰνει την κατάσταση που βράζει μέσα στην ΚΟ της ΝΔημ. Αντίθετα: Ο σπασμωδικός τρόπος που αντέδρασε ο Μητσοτάκης αφού έγινε δημόσια γνωστό το επίμαχο βίντεο αποδεικνύει ότι είναι πανικός και προδίδει τον αδίστακτο χαρακτήρα του προκειμένου να διασωθεί. Γι’ αυτό κανείς πια δεν τον εμπιστεύεται. Τα χειρότερα έρχονται».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This