Βελόπουλος: Εγώ με «Μητσοτάκηδες» δεν συνεργάζομαι – σφοδρή επίθεση στην Καθημερινή

«Προδώσατε τον Καραμανλή, είστε πατροκτόνοι»!

Must Read

Επίθεση στην εφημερίδα «Καθημερινή» εξαπέλυσε από το βήμα της Ολομέλειας ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, διαψεύδοντας παράλληλα οποιαδήποτε πιθανότητα συγκυβέρνησης με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Χαρακτηρίζοντας μάλιστα την σημερινή Ν.Δ. υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη ως «κόμμα πατροκτόνων», που έχουν προδώσει τις αρχές του ιδρυτή τους, Κωνσταντίνου Καραμανλή!

Ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρθηκε σε δημοσίευμα της εφημερίδας του ομίλου Αλαφούζου, σύμφωνα με το οποίο ο πρωθυπουργός απέρριψε το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας με την Ελληνική Λύση.

Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε την «Καθημερινή» μία «μία παλιά, καλή, παραδοσιακή εφημερίδα που έγινε φερέφωνο του Μεγάρου Μαξίμου και του πρωθυπουργού», προσθέτοντας: «Και το λέω έτσι γιατί διάβασα στις 7 Φεβρουαρίου να λέει ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλει να συγκυβερνήσει με την Ελληνική Λύση. Αυτό είπε ο πρωθυπουργός σύμφωνα με διαρροές».

«Αυτό που δεν είπε είναι ότι εμείς δεν θέλουμε εδώ και πάρα πολύ καιρό και το έχουμε δηλώσει. Δεν θα συγκυβερνήσουμε ποτέ με αυτή τη ΝΔ, η οποία κάνει τα αντίθετα απ΄ ό,τι έχει πει» ξεκαθάρισε ο κ. Βελόπουλος και επισήμανε ότι στο δημοσίευμα δεν αποσαφηνίζεται το σενάριο συγκυβέρνησης της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΙΝΑΛ.

«Πραγματικά η ΝΔ έχει γίνει ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ» έκρινε και αναφέρθηκε στην πρόσληψη του πρώην υπουργού και συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα, Γιώργου Χουλιαράκη, στην Τράπεζα της Ελλάδος, κάνοντας λόγο για υπόγεια συγκυβέρνηση των δύο μεγάλων κομμάτων.

Κλείνοντας τη συγκεκριμένη ενότητα, περιέγραψε δηκτικά τη ΝΔ ως «αποτυχημένη υποψήφια νύφη». «Η ΝΔ μου θυμίζει μία αποτυχημένη υποψήφια νύφη… Μου θυμίζει την αείμνηστη Γεωργία Βασιλειάδου που έλεγε ότι δεν θέλει γαμπρό, αλλά γαμπρός δεν υπήρχε» σχολίασε και κατέληξε λέγοντας: «Με εσάς συγκυβέρνηση πότε! Γιατί έχετε γίνει επικίνδυνοι για την πατρίδα και το έθνος».

Σφοδρή επίθεση και στην ΑΕΠΙ

Ειδική αναφορά στο θέμα της ΑΕΠΙ και το χαράτσι που επιβάλει ακόμα και σε μικρές επιχειρήσεις, έκανε ο Κυριάκος Βελόπουλος στη συνέχεια της ομιλίας του. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This