Έσπευσε να τα «μαζέψει» ο Κατρίνης, μετά το… άδειασμα στη Γιαννακοπούλου

«Γιατί ρε Νάντια;», φέρεται να της είπε ο επικεφαλής της ΚΟ του ΚΙΝ.ΑΛ.

Must Read

Τελικά η κόντρα στο ΚΙΝ.ΑΛ. μέσα στην Ολομέλεια ανάμεσα σε Κατρίνη και Γιαννακοπούλου, αμέσως μετά την ομιλία Τσίπρα, δεν υπήρξε ποτέ, καθώς σύμφωνα με τον επικεφαλής της ΚΟ του ΚΙΝ.ΑΛ., με τα λεγόμενά του τρολάριζε τον Τσίπρα και… δεν την «έπεσε» στη βουλευτή του κινήματος!

Ειδικότερα, μόλις τελείωσε την ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛ. ζήτησε να μιλήσει, ενώ είχε προγραμματιστεί να μιλήσει ο επικεφαλής της ΚΟ του ΚΙΝ.ΑΛ. Ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας της έδωσε τον λόγο. «Γιατί ρε Νάντια;», φέρεται να της είπε τότε ο Μ. Κατρίνης.

Στην παρέμβασή της, η Ν. Γιαννακοπούλου επιτέθηκε αποκλειστικά στον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι δεν μιλά για τις ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή. «Η πραγματικότητα είναι η διαχρονική αφωνία σας για τις ευθύνες της διακυβέρνησης του κ. Κώστα Καραμανλή. Και αναρωτιέμαι: Δεν είναι περίεργη αυτή η ιστορική σας παράβλεψη, αυτή η συστηματική σας αφωνία; Αναρωτιέμαι εάν σας βαραίνουν ακόμα, αν υπάρχει κάτι τέλος πάντων που σας βαραίνει από την περίοδο της συγκυβέρνησής σας με την καραμανλική συνιστώσα», είπε.

Δεικτική απάντηση από Ραγκούση

Η απάντηση ήταν δεικτική και ήρθε από τον Γιάννη Ραγκούση: «Αγαπητή κυρία Γιαννακόπουλου, ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία -άρα και του Αλέξη Τσίπρα- μία τελευταία κουβέντα: Κώστας Καραμανλής», της είπε μέσα σε χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ. «Θυμίζω ότι σήμερα συζητάμε το πόρισμα για την αμαρτωλή “λίστα Πέτσα” της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη», πρόσθεσε ο Γ. Ραγκούσης.

Εις επικουρία του Γ. Ραγκούση (και όχι της Ν. Γιαννακοπούλου!) ήρθε ο Μιχάλης Κατρίνης. «Κατ’ αρχάς, θα σας εκπλήξω, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, θα συμφωνήσω με τον κ. Ραγκούση ότι όντως σήμερα το θέμα της συζήτησής μας είναι η “λίστα Πέτσα”», ξεκαθάρισε.

Ωστόσο, ο επικεφαλής της ΚΟ του ΚΙΝ.ΑΛ., κατόπιν, τα… μάζεψε άρον – άρον!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This