Αγωνία στο «κόκκινο» για τη Μαριέττα Γιαννάκου

Μάχη ζωής στο ΓΝΑ δίνει η βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας

Must Read

Δύσκολες ώρες για τη Μαριέττα Γιαννάκου, η ζωή της οποίας κρέμεται από μια κλωστή. Η βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. βγήκε από την Εντατική του ΓΝΑ στην οποία βρισκόταν εδώ και έναν μήνα, και νοσηλεύεται σε θάλαμο αυξημένης φροντίδας.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Ομως, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, δεν έχει επαφή με το περιβάλλον και είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Η αγωνία της οικογένειάς της ειδικά τις τελευταίες ημέρες και ώρες είναι στο κόκκινο. Εκεί, κοντά της σχεδόν καθημερινά βρίσκεται η αδελφή της, η κόρη της Ζωή Κουτσίκου, και ο πρώην σύζυγός της Παναγιώτης Κουτσίκος. Επίσης και στενοί συνεργάτες της που διατηρούν και φιλική σχέση με τη Μαριέττα. Ολοι τους περιμένουν ένα θαύμα, από αυτά που έκανε ο οργανισμός της πρώην υπουργού πολλές φορές και σε άλλες σοβαρές περιπέτειες υγείας που είχε.

Για τη βουλευτή του ενημερώνεται και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που την επισκέφτηκε κιόλας πριν από δύο εβδομάδες. Η Μαριέττα Γιαννάκου διακομίστηκε στο νοσοκομείο στις αρχές Ιανουαρίου, έπειτα από ατύχημα που είχε με το αναπηρικό της καροτσάκι. Η πτώση τής δημιούργησε σοβαρό αιμάτωμα και ύστερα ακολούθησαν όλα τα άλλα. Η κλινική της εικόνα επιβαρύνθηκε στην πορεία, και μπήκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με την κατάστασή της να θεωρείται πολύ σοβαρή, τότε αλλά και τώρα.

Η Μαριέττα έχει «βαρύ» ιατρικό φάκελο, καθώς πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη, νόσο η οποία οδήγησε στον ακρωτηριασμό του κάτω άκρου της πριν από περίπου μία δεκαετία. Τον περασμένο Ιούνιο είχε ξανανοσηλευτεί στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας καθώς είχε αισθανθεί δύσπνοια κατά τη διάρκεια των διακοπών της, ενώ τον Σεπτέμβριο νόσησε με κορωνοϊό και υποχρεώθηκε να παραμείνει σε καραντίνα. Τώρα μόνο ο Θεός μπορεί να δείξει τον δρόμο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This