ΣΥΡΙΖΑ: «Αντί για μέτρα ο Σκρέκας λέει μην ξεχνάτε φώτα και θερμοσίφωνα»

Must Read

Αυστηρή ανακοίνωση εξέδωσε η αντιπολίτευση για τις άθλιες και προκλητικές δηλώσεις του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα ο οποίος ζητάει από τους πολίτες να κλείνουν… τα φώτα και τον θερμοσίφωνα για να μην βλέπουν αυξημένους λογαριασμούς ρεύματος!

«Οκ. Σκρέκας όταν μιλάει ή θα λέει ψέματα ή θα προκαλεί του πολίτες», σχολιάζει αιχμηρά ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «τέλος Σεπτεμβρίου υποστήριζε ότι η αύξηση στους λογαριασμούς του ρεύματος θα είναι 2-3 ευρώ. Οι λογαριασμοί όμως έρχονται 3-4 φορές αυξημένοι. Σήμερα όμως κατάφερε να εξοργίσει τον κόσμο με όσα είπε. Αντί για μέτρα προστασίας πρότεινε στους πολίτες να μην ξεχνάνε ανοιχτό τον θερμοσίφωνα και τα φώτα».

https://twitter.com/Marka2_/status/1492045992245579776

«Το να υποτιμά με τόσο χυδαίο τρόπο ο υπουργός την νοημοσύνη πολιτών που βρίσκονται σήμερα σε οικονομικό αδιέξοδο δείχνει τον βαθμό της ηθικής παρακμής της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Η κοινωνία απαιτεί άμεσες πρωτοβουλίες, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ και καλεί την κυβέρνηση να πάρει συγκεκριμένα και ουσιαστικά μέτρα όπως,

  • Παρέμβαση στην τιμολογιακή πολιτική για την μείωση της τιμής του ρεύματος.
  • Μείωση του ΕΦΚ σε καύσιμα και φυσικό αέριο
  • Άμεση αύξηση του βασικού μισθού στα 800 ευρώ.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει δείξει ότι ούτε θέλει ούτε μπορεί να υπερασπιστεί την κοινωνία απέναντι στην ακρίβεια. Έχει έρθει η ώρα να φύγουν!» καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This