Άδωνις Γεωργιάδης: «Αν δεν υπήρχε καθόλου αριστερά στην Ελλάδα θα είχαμε φθηνό ρεύμα»!

Άδωνις Vs Αυτιάς και Άδωνις Vs λογικής…

Must Read

Νεύρα, πολλά νεύρα είχε το πρωί ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Και αυτό παρότι έπαιζε «εντός έδρας». Όλα του έφταιγαν.

Του έφταιγε ο Γιώργος Αυτιάς επειδή… τόλμησε να αμφισβητήσει την αυθεντία σε ότι αφορά τις καταθέσεις που η Κυβέρνηση πανηγυρίζει ότι αυξήθηκαν και άρχισε να λέει ακαταλαβίστικα.

«Οι καταθέσεις αυξήθηκαν επειδή τα πάντα ήταν κλειστά για καιρό, είχαμε καραντίνα και ο κόσμος δεν κυκλοφορούσε και κατανάλωσε πολύ λιγότερο, αλλά και επειδή πολλοί επαγγελματίες πήραν την επιστρεπτέα προκαταβολή», είπε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, αλλά ο Υπουργός βζιιν τίποτα. Το χαβά του. Με αποτέλεσμα ο Γιώργος Αυτιάς να σχολιάσει «μου ανεβάζεις το αίμα πρωί πρωί».

Του έφταιγε η αριστερά, επειδή, όπως είπε, αν δεν υπήρχε… θα είχαμε φθηνό ρεύμα.

«Η Ελλάδα έχει ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη γιατί η αριστερά διαχρονικά εμπόδισε όλα τα έργα προόδου. Γιατί είστε καταστροφή, ότι πάει να γίνει καλό πάτε και το μπλοκάρετε … Εάν δεν υπήρχε καθόλου αριστερά στην Ελλάδα θα είχαμε φθηνό ρεύμα, θα είχαμε κάνει όλα τα έργα. Εσείς δεν μας αφήνετε».

Ο περιπλανώμενος θίασος συνεχίζει απρόσκοπτα τις παραστάσεις του…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This