«Εβδομάδα φωτιά» ξεκινάει στη Βουλή

Καταιγισμός τροπολογιών από τον ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να εκμεταλλευτεί τα τελευταία κοινοβουλευτικά δευτερόλεπτα

Must Read

Του Αντώνη Ι. Αντωνόπουλου

Στη Βουλή μεταφέρεται και πάλι από την Δευτέρα η σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση καθώς η Κυβέρνηση προγραμμάτισε νομοθετικό έργο. Το γεγονός αυτό αποτελεί κόκκινο πανί για την αξιωματική αντιπολίτευση και αναμένεται εντονότατη αντίδραση.

Ήδη κατατέθηκε νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος που αφορά τους δασικούς χάρτες ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα κατατεθούν οι Ποινικοί κώδικες.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η πρόθεση του Πρωθυπουργού να προκηρύξει εκλογές η Βουλή παραμένει ανοιχτή αλλά ουσιαστικά υπολειτουργεί περιμένοντας και τυπικά τη θυροκόλληση του διατάγματος που θα ανακοινώνει τη διάλυση του σώματος.

Η Κυβέρνηση όμως επιθυμεί όπως φαίνεται να εκμεταλλευτεί πολιτικά και τα τελευταία κοινοβουλευτικά δευτερόλεπτα. Έτσι από την Δευτέρα αναμένεται βροχή τροπολογιών με τις οποίες θα ρυθμίζονται όλες οι εκκρεμότητες.

Σε κάθε περίπτωση όλες οι νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα φέρει η Κυβέρνηση θα πρέπει να έχουν ψηφιστεί μέχρι την Παρασκευή καθώς όπως έχει ανακοινωθεί στις 10 Ιουνίου ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να υποβάλει το αίτημα προκήρυξης εθνικών εκλογών.

Η πρώτη γεύση πάντως για το τι θα ακολουθήσει την επόμενη εβδομάδα θα είναι όπως όλα δείχνουν η εκρηκτική συνεδρίαση της διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής το μεσημέρι της Δευτέρας όπου θα καθοριστούν οι εργασίες του κοινοβουλευτικού έργου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This