Τον «άδειασαν» τα Lidl! Απόλυτος διασυρμός του Άδωνι που πήγε να το παίξει… «σωτήρας» της ηλικιωμένης

Έκθετος ξανά ο Άδωνις που πήγε να στήσει σόου πάνω στην απελπισία της γιαγιάς!

Must Read

Μέχρι και το ευαίσθητο κοινωνικό θέμα με την ηλικιωμένη που μέσα στην απελπισία και την ανέχεια κάτω από την οποία ζει, μπήκε στον πειρασμό να κλέψει λίγο κρέας και τυρί από τα Lidl προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Την περασμένη εβδομάδα, διάφορα media ανέφεραν ότι η μήνυση στην ηλικιωμένη γυναίκα αποσύρθηκε μετά από παρέμβαση του… υπουργού Ανάπτυξης! Μάλιστα, την επόμενη ημέρα ο ίδιος είχε το θράσος να δηλώσει ότι «επικοινώνησα με τα Lidl και τους ζήτησα ότι αυτή η ιστορία πρέπει να λήξει». 

Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» την οποία παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού, η Διευθύντρια επικοινωνίας και εταιρικής υπευθυνότητας των καταστημάτων διέψευσε κατηγορηματικά την οποιαδήποτε παρέμβαση στην απόφασή τους να να μη διωχθεί ποινικά η απελπισμένη γυναίκα. «Ήταν απόφαση της Διοίκησης της Εταιρείας και πάρθηκε χωρίς την εξωτερική παρέμβαση τρίτων προσώπων, Υπουργών ή άλλων θεσμικών προσώπων. Δυστυχώς ακούστηκαν ανακρίβειες από υπεύθυνα χείλη και αυτό μας λυπεί ιδιαίτερα ως μια υπεύθυνη εταιρία με ιδιαίτερα έντονο κοινωνικό πρόσωπο» ανέφερε σε δηλώσεις της στην εκπομπή η διευθύντρια, αφήνοντας έκθετο τον υπουργό Ανάπτυξης, ο οποίος επιχείρησε να στήσει το επικοινωνιακό σόου πάνω στον πόνο και την απόγνωση της ηλικιωμένης.

Μάλιστα η ίδια η παρουσιάστρια δήλωσε ότι δέχτηκε πιέσεις να υποστηρίξει την… περέμβαση του Άδωνι: «Εμένα με καταμάλωσαν και μου έλεγαν, “όχι να βγεις και να πεις πως παρενέβη ο κ. Γεωργιάδης και με δική του πρωτοβουλία, αποσύρθηκε η καταγγελία”. Άρα, η αλυσίδα καταστημάτων λέει πως δεν παρενέβη κανείς και το δεύτερο, πως η καταγγελία αποσύρθηκε χτες (18/2) και όχι πριν από δύο μέρες όπως έλεγαν» σχολίασε η Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση της εταιρίας:

«Από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας εφαρμόσαμε αξίες και πρακτικές που πάνω απ΄όλα, μας φέρνουν δίπλα σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα.

Ως επιχείρηση αλλά και ως εργαζόμενοι στο πλαίσιό της, βιώνουμε την καθημερινότητα της Ελλάδας, ιδιαίτερα στις δύσκολες συγκυρίες. Και σε αυτές ακριβώς τις στιγμές, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, πάντα παρεμβαίνουμε στηρίζοντας τους λιγότερο προνομιούχους συμπολίτες μας, αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη. Το έχουμε αποδείξει στην πράξη πολλές φορές. Για τον λόγο άλλωστε αυτόν, έχουμε φροντίσει και σε κάθε κατάστημα να υπάρχει μηχανισμός στήριξης, ώστε να αντιμετωπίζουμε άμεσα κάθε αίτημα για βοήθεια.

Συγκεκριμένα, στην είσοδο όλων των καταστημάτων μας, υπάρχει χώρος συλλογής τροφίμων για τους ευπαθείς συμπολίτες μας. Υπάρχει παράλληλα ένα οργανωμένο πανελλαδικό δίκτυο σε συνεργασία με ΜΚΟ για προϊοντικές δωρεές που αφορούν σε όλους τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Η στήριξή μας είναι δεδομένη. Και σε ατομικές περιπτώσεις. Αρκεί κάποια ή κάποιος να το ζητήσει.

Πραγματικά λυπούμαστε γιατί συνέβησαν γεγονότα που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί σε συνέχεια του συμβάντος που έλαβε χώρα στο κατάστημά μας στο Ίλιον στις 12/2.

Από τη δική μας πλευρά κάναμε ότι μπορούσαμε ώστε να αντιμετωπιστεί το περιστατικό με κατανόηση και πάνω απ΄όλα με διακριτικότητα. Και ο Διευθυντής του καταστήματος αλλά και στη συνέχεια.

Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε παρέμβαση, διαμαρτυρία ή άλλη τοποθέτηση από αστυνομικούς, γείτονες ή εκπροσώπους του Δήμου, ακριβώς γιατί χειριστήκαμε το θέμα με απόλυτη διακριτικότητα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι παρότι η συγκεκριμένη περίπτωση λόγω της αξίας των κλαπέντων διώκεται αυτεπάγγελτα, μεριμνήσαμε ώστε να αποφευχθεί το αυτόφωρο.

Σε κάθε περίπτωση στεκόμαστε πάντα με καλή πίστη και κατανόηση στη δύσκολη συγκυρία που βιώνει η Κυρία και θεωρούμε ότι το συμβάν έχει λήξει. Ο πληρεξούσιος δικηγόρος μας κατέθεσε ήδη στις 18/2/2022 το πρωί δήλωση στη Γραμματεία της Εισαγγελίας ότι δεν επιθυμούμε ποινική δίωξη και ζητήσαμε να κλείσει το ζήτημα με τον πιο ομαλά νομικό τρόπο.

Κι αυτή, το τονίζω, ήταν απόφαση της Διοίκησης της Εταιρείας και πάρθηκε χωρίς την εξωτερική παρέμβαση τρίτων προσώπων, Υπουργών ή άλλων θεσμικών προσώπων. Δυστυχώς ακούστηκαν ανακρίβειες από υπεύθυνα χείλη και αυτό μας λυπεί ιδιαίτερα ως μια υπεύθυνη εταιρία με ιδιαίτερα έντονο κοινωνικό πρόσωπο.

Θα θέλαμε για μια ακόμα φορά να τονίσουμε ότι τα καταστήματά μας κι όλοι οι άνθρωποί μας είμαστε μέρος της τοπικής κοινωνίας. Είμαστε εκεί για όλες και όλους εσάς».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This