Ο Άδωνις βάζει πλάτη στα Lidl: «Δεν γλυτώνει τα δικαστήρια η ηλικιωμένη»

«Δεν θέλω να ρίξω ευθύνη στην εταιρεία, ακολούθησε το νόμο και τα προβλεπόμενα»

Must Read

Μπορεί να επιχείρησε να στήσει το συνηθισμένο του επικοινωνιακό παιχνίδι και στην υπόθεση της ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία απελπισμένη έφτασε στο σημείο να κλέψει τρόφιμα από σούπερ μάρκετ των Lidl, ωστόσο ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν κρύβει την στήριξή του στην γερμανική αλυσίδα.

Ο Γεωργιάδης ο οποίος έσπευσε να διαρρεύσει ότι το θέμα έληξε μετά από δική του παρέμβαση (σ.σ. εδώ γελάμε καθώς η εταιρεία είναι προφανές ότι παρατήρησε το τεράστιο κύμα κατακραυγής στα social media με το hashtag #cancel_LIDL και τους χιλιάδες που έσπευσαν να καλέσουν σε μποϊκοτάζ και έκανε πίσω), ωστόσο σε δηλώσεις του στο Οpen το οποίο ανέδειξε το θέμα, υποστήριξε ότι η εταιρεία έκανε τα πάντα… νόμιμα.

«Δεν θέλω να ρίξω ευθύνη στην εταιρεία, ούτε είναι η ώρα για να στραφεί ο κόσμος κατά της εταιρείας. Η εταιρεία ακολούθησε το νόμο και τα προβλεπόμενα. Οι υπάλληλοι της εταιρείας εκεί κινήθηκαν ακριβώς όπως ορίζει ο νόμος. Είναι προφανές ότι κάθε περίπτωση δεν είναι ίδια, αλλά ο υπάλληλος ή το κατάστημα ίσως δεν έχει την εξουσία για να κάνει αυτή τη διάκριση. Εγώ επικοινώνησα με την εταιρεία, αυτή συμφώνησε ότι πρέπει αυτό το πράγμα να λήξει άμεσα. Λίγο μετά την επικοινωνία μας βγήκε ένα σχετικό δελτίο Τύπου» δήλωσε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».

Μάλιστα είχε το θράσος να κάνει λόγο για επίδειξη… ανθρωπιάς την ώρα που η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει οδηγήσει τους Έλληνες σε οικονομική ασφυξία και φτώχεια, αδιαφορώντας για το κύμα ακρίβειας που σαρώνει τη χώρα: «Αντιλαμβανόμαστε όλοι την ανθρωπιστική πλευρά αυτού του θέματος. Δεν θα θέλαμε κανένας μας να βρεθεί στη θέση αυτής της κυρίας. Υπό την έννοια αυτή, καταλάβαμε ότι είναι μια ειδική περίπτωση αυτή, που θα πρέπει να δείξουμε την ανθρωπιά μας, για να το πω πολύ απλά» δήλωσε.

Ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε, παρά την… παρέμβασή του το θέμα δεν έχει επιλυθεί και η 70χρονη γυναίκα θα οδηγηθεί σε δίκη: «Η μήνυση δεν έχει γίνει από την εταιρεία, γίνεται από την Αστυνομία αυτεπάγγελτα (και όχι κατ’ έγκληση), εφόσον γίνει καταγγελία. Όταν η Αστυνομία ενημερωθεί πως κάποιος έχει κάνει κλοπή, βάσει του νόμου αυτόματα προχωρά στις διαδικασίες». Όπως δήλωσε, «το μόνο που μπορεί να γίνει είναι όταν γίνει η δίκη, να πει η εταιρεία “δεν επιθυμώ τη δίωξη”. Αυτό δεν μπορεί να γίνει στη φάση που είμαστε σήμερα, από νομικής πλευράς. Γίνεται κατά την πορεία της διαδικασίας».

Ο ίδιος σημείωσε ότι «η εταιρεία έχει δηλώσει ότι δεν επιθυμεί την συνέχιση της δίωξης. Στην πραγματικότητα, αυτή η υπόθεση έχει τελειώσει», ωστόσο η γυναίκα θα οδηγηθεί στο δικαστήριο καθώς «βάσει του νόμου αυτή είναι η διαδικασία, γιατί η δίωξη είναι αυτεπάγγελτη. Ξέρω ότι έχει κάνει μια παρέμβαση και ο κ. Θεοδωρικάκος, οπότε μπορεί να έχει λήξει και από την πλευρά της Αστυνομίας» δήλωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This