Κύρτσος σε Ντινόπουλο: «Χτύπησε το τηλέφωνο και άκουσα εδώ Μαρινάκης»

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ περιγράφει πως τον διέγραψαν και επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Ό,τι θέλει κάνει, είναι ανεξέλεγκτος και θα το πληρώσει ακριβά η ΝΔ».

Must Read

Ο προσφάτως διαγραφείς από τη ΝΔ Ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή «Ελλάδα, καλημέρα» στον ΕΛΛΑΔΑ 94,3FM και στον Αργύρη Ντινόπουλο (δημοσιογράφος και πρώην Υπουργός), για το πως του ανακοινώθηκε η διαγραφή και για ποιο λόγο έγινε.

«Ποιος σε ενημέρωσε για την διαγραφή σου;» τον ρώτησε στο τέλος της συνέντευξης ο Ντινόπουλος.

«Εκεί που έτρεχα με διάφορες υποχρεώσεις, χτυπάει το τηλέφωνο και ακούω: Γειά σας, Μαρινάκης!» απαντάει ο Κύρτσος και συνεχίζει: «Σκέφτηκα και εγώ ποιος Μαρινάκης. Μπερδεύτηκα λιγάκι. Απαντάω γειά σας. Μου λέει, ξέρετε θα ανακοινωθεί σε λίγο η διαγραφή σας από την Νέα Δημοκρατία. Εκεί κατάλαβα, φυσικά, ποιος Μαρινάκης είναι».

Στην συνέχεια ο μέχρι εκείνη την στιγμή Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε στον Παύλο Μαρινάκη, γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας: «Εντάξει αγόρι μου, εσένα σε συμπαθώ κιόλας, αλλά εσένα βρήκαν να μεταφέρεις το μήνυμα, δεν μπορούσε ο Μητσοτάκης που πήρε την απόφαση να με ενημερώσει που τον ξέρω και τόσο καιρό…»

Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Κύρτσος στον Αργύρη Ντινόπουλο ο Παύλος Μαρινάκης του απάντησε «δυστυχώς αυτά συμβαίνουν στην πολιτική», ο Κύρτσος τον ευχαρίστησε και έτσι έκλεισε η συνομιλία.

«Αυτή ήταν η διαγραφή μου» συνεχίζει στην συνέντευξή του ο διαγραφείς ευρωβουλευτής. «Ούτε πειθαρχικά, ούτε να παρουσιάσω τις θέσεις μου, να απολογηθώ ούτε καμία δημοκρατική διαδικασία εσωκομματική. Το αποφάσισε ο Μητσοτάκης που κάπου ήταν στο Μόναχο».

Στην ίδια συνέντευξη ο Γιώργος Κύρτσος λέει ότι ενώ το «κατηγορητήριο» για τον ίδιο ήταν η δυσφήμιση της χώρας στο εξωτερικό την ίδια ώρα στο Μόναχο ο πρωθυπουργός σε μια διεθνή συνδιάσκεψη για την ασφάλεια και για το Ουκρανικό, αναφερόταν στα εσωτερικά  θέματα της Ελλάδας του και στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Και καταλήγει ο Γιώργος Κύρτσος: «Ό,τι θέλει κάνει, είναι ανεξέλεγκτος και θα το πληρώσει ακριβά η Νέα Δημοκρατία».

Το απόσπασμα της συνέντευξης με το τηλεφώνημα της διαγραφής:

https://youtu.be/mUFD2Dgs96w

Ολόκληρη η συνέντευξη Κύρτσου:

https://youtu.be/Jhy6bKSzXkI

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This